SEGRE

FUTBOL SALA SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

Debut històric del Cervera

Es convertirà en el primer equip femení de Lleida que juga a Segona || Manté el bloc amb el qual va aconseguir el subcampionat a la Divisió d’Honor

El Cervera-Segarra es va presentar dissabte amb un amistós davant l’Eixample que va acabar en empat.

El Cervera-Segarra es va presentar dissabte amb un amistós davant l’Eixample que va acabar en empat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cervera-Segarra protagonitzarà dissabte una jornada històrica per al futbol sala de Lleida, ja que es convertirà en el primer equip que debuta a la categoria de plata femenina, i ho farà mantenint el bloc que el va portar a proclamar-se subcampió de la Divisió d’Honor. El tècnic Mohamed Zhati confia en la capacitat d’una plantilla que amb prou feines ha modificat, amb retocs que responen a la necessitat de cobrir diverses baixes per lesió, i destaca la il·lusió de les jugadores de cara al debut de dissabte (18.00) a la pista de l’Esparreguera. “Serà una bona pedra de toc en el nostre debut, encara que és un equip que no estarà a la nostra Lliga particular. Però fa molt temps que estem esperant aquest partit, des que va acabar la temporada passada”, assenyala Zhati, que compleix la segona campanya amb el Cervera-Segarra després de dirigir altres equips de Lleida, especialment de categories de base.

Les jugadores també esperen amb moltes ganes el que serà el debut a casa, previst per al 7 d’octubre, davant del Ciutat de Torrent. “Esperem que el nostre pavelló sigui un més de nosaltres, ja que el públic ha respost molt bé durant la pretemporada i també ho va fer durant el curs anterior. El nivell serà molt alt i la Lliga serà molt atractiva per a l’espectador”, va afegir el tècnic.

El club espera poder cobrir el pressupost, proper als 16.000 euros, necessari per a aquesta temporada, per al qual va iniciar una campanya de crowdfunding amb una gran acceptació. A més, diverses empreses de Cervera s’han bolcat en el debut històric del futbol sala femení.

tracking