SEGRE

PIRAGÜISME MUNDIAL

Lleida voreja la medalla en el mundial de piragüisme

Vilarrubla i Van der Knijff són quartes per equips a la prova de C1 eslàlom || Els dos C2 lleidatans també van acabar quarts en la categoria de descens

L’equip de descens en C2 va ser molt a prop de la medalla i va acabar en quarta posició.

L’equip de descens en C2 va ser molt a prop de la medalla i va acabar en quarta posició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida es va quedar a les portes de la medalla durant la jornada inaugural del Mundial d’eslàlom i descens, que es disputa a la localitat francesa de Pau. Núria Vilarrubla i Annebel van der Knijff, formant patrulla amb la basca Klara Olazabal, van acabar quartes en la prova de C1 d’eslàlom. Per la seua banda, Dani Marzo i Jesús Pérez, amb els també lleidatans Alan Padilla i Xavier Miralles, van finalitzar quarts a la cita de C2 descens, amb Manuel Freire i Rodrigo Ramos.

L’equip de Vilarrubla i Van der Knijff, amb un temps final de 123.81 segons, es va quedar a només 1.06 del bronze, que va ser per al conjunt txec, amb la Gran Bretanya i Austràlia a les primeres posicions. Al seu torn, Marzo, Pérez, Padilla i Miralles van acabar la final amb un crono d’1:00.59, a 2.18 segons del bronze d’Itàlia, mentre que França va aconseguir l’or i la República Txeca, la plata.

La també lleidatana Marta Martínez es va quedar a 63 centèsimes del bronze en la prova de K1 femení

També es va quedar molt a prop del podi el conjunt de K1 femení, amb la lleidatana Marta Martínez, que va acabar a la cinquena posició amb les basques Maialen Chourraut i Irati Goikoetxea. Amb un 109.07, van acabar a 63 centèsimes de l’equip australià, que va aconseguir el bronze, darrere d’Alemanya i Àustria, amb França quarta.

El C1 masculí, amb els palistes lleidatans Miquel Travé i Dani Marzo i el basc Ander Elosegui, va acabar sisè, al finalitzar la prova amb un crono de 99.99. De nou el marge va ser escàs, ja que França, que va ser bronze, va firmar un temps de 98.72. També en eslàlom, la patrulla de K1, sense representació lleidatana, va ser setena.

En descens, hi va haver dos sisens llocs més. El K1, format pels lleidatans David Martínez, Xavier Miralles i Germán Jiménez, va aconseguir un crono de 55.12 segons. Al seu torn, el C1, amb Alan Padilla, Manuel Freire i Rodrigo Ramos, va acabar amb un temps d’1:01.83.

En la jornada d’avui es disputaran les eliminatòries individuals d’eslàlom en el K1 masculí, C1 femení i C2 masculí, i en descens seran els K1 i C1, tant masculí com femení.

tracking