SEGRE

DEPORTES

“Sabíem que per guanyar patiríem”

Valverde elogia un Sporting “fort i també l’ambient”

Jordi Alba i Gelson Martins disputen una pilota.

Jordi Alba i Gelson Martins disputen una pilota.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador, Ernesto Valverde, va ser clar i sincer quan se li va preguntar per l’enuig de Luis Suárez, que va mostrar malestar al ser canviat al tram final del partit. “Va ser una tonteria. Era que estava massa a prop per al canvi. Res especial.”

El tècnic blaugrana va analitzar el matx: “Sabíem que per guanyar aquí hauríem de patir. L’ambient era fort, el contrari també. Crec que vam entrar al partit amb determinació, vam dominar el primer temps, encara que sempre exposats a les contres d’un Sporting molt ràpid. És veritat que després hem tingut 10-15 minuts en què ens han collat i hem tingut pèrdues que van generar inseguretat. Van tenir una clara, nosaltres vam poder sentenciar... la Champions és així.”

Preguntat sobre els gols en pròpia porta que estan afavorint el Barça, va dir: “Perquè hi hagi gols en pròpia porta, has d’arribar a l’àrea i col·locar-la allà.” Sobre la ratxa, va assenyalar: “És veritat que estem bé, però no s’ha de mirar cap enrere. Diumenge que ve tenim un altre partit important”. El capità blaugrana, Andrés Iniesta, es va mostrar content per l’ovació rebuda de l’estadi José Alvalade després de ser substituït: “Són d’agrair aquestes mostres de carinyo i tant de bo pugui seguir sent així.” Pel que fa a l’encontre, va assenyalar que “és Champions i els partits a fora són difícils i el d’avui ha estat una mostra més”.

Per la seua part, Sergio Busquets va apuntar que “teníem al davant un bon equip que al seu camp costa molt de guanyar”, i va destacar que “hem estat millors, hem portat el control i hem tingut més ocasions”. El de Badia va reconèixer que “hem tingut una mica de fortuna amb el gol i després ens ha tocat patir. Potser hem estat una mica imprecisos però hem aprofitat el gol i hem mantingut la porteria a zero”.

tracking