SEGRE

DEPORTES

Reptes d’altura

El Cadí la Seu, un clàssic ja de la Lliga Femenina, afronta la quinzena temporada a l’elit amb la Copa i el ‘play-off’ com a grans objectius || L’equip estrena entrenador, Bernat Canut, i ha incorporat fins a set jugadores

La plantilla es va fer ahir les fotos oficials per a la nova temporada que arranca aquest cap de setmana amb una jornada unificada a Madrid.

La plantilla es va fer ahir les fotos oficials per a la nova temporada que arranca aquest cap de setmana amb una jornada unificada a Madrid.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cadí la Seu, el segon equip més veterà de la Lliga Femenina amb quinze temporades, només superat pel campió Perfumerías Avenida, arranca una nova aventura a l’elit amb moltes novetats a la plantilla i amb dos reptes molt ambiciosos: classificar-se per primera vegada per a la Copa de la Reina i tornar a jugar el play-off, dos objectius que ha vorejat les dos últimes campanyes.

Amb Bernat Canut ascendit a primer entrenador per suplir Joan Carles Pié, baixa per malaltia, el quadre urgellenc ha renovat de dalt a baix la plantilla, una cosa a la qual ja està acostumat, perquè les jugadores any rere any es revaloritzen i arriben caixets impossibles d’igualar per al club.

D’aquesta manera, el Cadí ha mirat cap al bàsquet universitari nord-americà, d’on han arribat tres dels set reforços (les nord-americanes Caitlyn Ramirez i Mehryn Kraker i la barcelonina Ariadna Pujol), i tres més amb passat a la Lliga (Yurena Díaz, Andrea Boquete i Shereesha Richards), mentre que l’argentina Macarena Rosset s’estrenarà a Espanya. A més a més, les set incorporacions rejoveneixen encara més una plantilla amb una mitjana d’edat que no arriba als 24 anys, i que tindrà més versatilitat i polivalència. “És la nostra principal virtut i arma”, va recalcar ahir Bernat Canut, que va afegir: “Si no pots tenir el millor cinc, has d’intentar ser diferent per competir a la Lliga.” Les urgellenques debutaran aquest diumenge davant del Gipuzkoa a Madrid, que acull íntegrament la primera jornada de Lliga.

Bahí estarà un mes i mig de baixaEl Cadí la Seu no podrà comptar amb Georgina Bahí, una de les principals referents en atac, que haurà d’estar un mes i mig apartada de les pistes. La pivot gironina es va lesionar el bessó a la final de la Lliga Catalana contra el Girona i les proves apunten que pateix una ruptura, amb afectació del soli. Per la seua banda, el president, Pere Porta, va afirmar ahir que el club treballa amb l’objectiu d’ampliar el pressupost, que actualment és de prop de 300.000 euros, i situar-lo entre 400.000 i 500.000 euros.

La plantilla es va fer ahir les fotos oficials per a la nova temporada que arranca aquest cap de setmana amb una jornada unificada a Madrid.

La plantilla es va fer ahir les fotos oficials per a la nova temporada que arranca aquest cap de setmana amb una jornada unificada a Madrid.CYNTHIA SANS

tracking