HOQUEI SOBRE PATINS COPA PENEDÈS

L’Alpicat perd i es complica el pas a la fase final de la Copa

Xavi Roy, donant instruccions durant el partit d’ahir.

L’Alpicat Lleida.net, que fins ahir era el líder de la Copa Esports Penedès de Primera divisió, va cedir una derrota a la pista del Calafell per 5-2 que pràcticament el deixa fora de la lluita pel títol, en un duel molt igualat que es va decantar del costat local pel seu millor encert en atac.

L’equip que dirigeix Xavi Roy va arrancar el partit entonat i va anar gairebé sempre davant en el marcador, si bé l’1-2 que reflectia el lluminós en el descans era un marge curt per als mèrits contrets. A la segona part, en canvi, la situació va canviar i l’encert dels lleidatans va disminuir. El Calafell, tanmateix, aconseguia batre en gairebé cada arribada a la meta defensada per Folguera, mentre que l’Alpicat feia el contrari, fallant fins i tot un penal i una falta directa. L’equip del Segrià rep aquesta tarda (20.00 h) al seu pavelló l’Arenys de Munt, de l’OK Lliga, en el penúltim amistós de la pretemporada.