SEGRE

DEPORTES_LUNES

La samarreta de la discòrdia

L’àrbitre no va tornar a deixar jugar el Lleida amb la senyera || Albert Esteve, que va passar la petició pel registre de la Federació Espanyola divendres, assegura que no entén la negativa

Mousa, en una acció del partit.

Mousa, en una acció del partit.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al túnel dels vestidors d’El Clariano, va tornar a repetir-se la mateixa situació que fa una setmana al Camp d’Esports. El delegat del Lleida va informar l’àrbitre del partit, Antonio Alberola Rojas, del comitè de Castella-la Manxa, que l’equip jugaria amb la samarreta de la senyera. I l’àrbitre va ser taxatiu a l’indicar que el Lleida havia de jugar de blau, com així va ser, a pesar de ser-li mostrada la petició que el president del Lleida va elevar a la Federació Espanyola de Futbol, després de passar-la pel registre, dijous passat, amb motiu del sorteig dels setzens de final de la Copa del Rei.

“Tret de Primera i Segona A, a la resta de les categories, l’única samarreta vàlida és la titular, però a la resta és igual si en tens tres, quatre o cinc... Pots jugar amb la que vulguis, com ha fet moltes vegades el Lleida en un desplaçament. Per això no entenem aquesta decisió de l’àrbitre, que fins i tot ens va prohibir jugar amb la samarreta morada. Aquesta vegada, a Ontinyent, ens hem emportat tres equipaments diferents”, va comentar.

Esteve va assegurar que de la Federació no han rebut al club cap notificació, ni en un sentit ni en l’altre, a la petició formulada dijous i que, si bé davant del Llagostera jugaran amb la blava per ser la titular, tornaran a intentar-ho, tret que oficialment li diguin el contrari, a Alcoi, en el pròxim desplaçament de l’equip, d’aquí a quinze dies. “Ho tornarem a intentar a cada desplaçament fins que puguem jugar amb aquesta equipació, amb la qual ja hem disputat molts partits de la Lliga, la Copa i el play-off sense que hagi passat mai res.”

“Crec que el penal ha fet justícia” Gerard Albadalejo va assenyalar a la sala de premsa d’El Clariano que “el penal, encara que hagi estat en el temps de descompte, ha fet justícia al nostre bon partit. Hem jugat millor i hem tingut més ocasions que el nostre rival. Ens hem fet creditors al triomf molt abans, encara que s’ha de reconèixer que l’expulsió de Mousa ha marcat el partit, perquè ens ha deixat durant vint minuts en inferioritat i hem hagut de saber patir al camp, però no hem abaixat els braços”, va comentar. Albadalejo va declarar que la victòria ha anat bé a l’equip, després de la derrota davant del Saguntí. “Ha demostrat que no ens enfonsem i que seguim competint bé”, va afegir el tècnic del conjunt blau.

tracking