SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí, buscant el primer triomf

El Cadí s’estrena avui a casa davant el Campus Promete després de perdre en el debut || Bahí i Ariadna Pujol són baixa i Ramirez podrà jugar però minvada

Bernat Canut, donant instruccions a les jugadores durant el partit de diumenge davant del Gipuzkoa.

Bernat Canut, donant instruccions a les jugadores durant el partit de diumenge davant del Gipuzkoa.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu buscarà aquesta nit (21.00), amb les càmeres de Teledeporte com a testimonis, la primera victòria de la temporada després d’estrenar-se amb derrota diumenge passat a Madrid davant del Gipuzkoa. El Campus Promete, que va ser esclafat en el seu debut per l’Al-Qázeres, líder provisional de la Lliga DIA, posarà a prova un quadre urgellenc que tornarà a afrontar el partit en precari per culpa de les lesions.

A la baixa ja coneguda de la pivot i capitana Georgina Bahí, que no reapareixerà fins a mitjans de novembre, se li ha unit Ariadna Pujol, lesionada davant del quadre donostiarra. L’aler barcelonina té afectats els lligaments creuat i lateral del genoll esquerre i ara falta conèixer els resultats de la ressonància a la qual es va sotmetre ahir, que han de confirmar si estan trencats, per la qual cosa la temporada podria haver acabat per a ella, o només pateix una distensió, que la mantindria unes setmanes de baixa. Per sort, Bernat Canut sí que podrà comptar amb la nord-americana Caitlyn Ramirez, malgrat que no estarà al cent per cent.

“Hem de ser forts en defensa, assegurar el rebot i córrer”, afirma el tècnic Bernat Canut

“L’equip ha de fer un pas endavant i corregir els errors que vam tenir en el primer partit”, va apuntar el tècnic urgellenc, que haurà de buscar alternatives a les baixes. “Diumenge ja vam demostrar que som capaços de jugar amb una de petita a dins, però només és un pegat per quan hàgim de donar descans a les interiors”, va apuntar.

Canut espera un matx “molt dur davant d’un rival que també necessita la victòria”, va avisar. Així mateix, confia que l’equip pugui imposar el seu estil de joc i sigui competitiu. “Hem de ser forts en defensa, assegurar el rebot i córrer, aquestes són les tres claus per tenir opcions de guanyar, una cosa que no vam poder fer davant del Gipuzkoa, sobretot a la primera meitat”, va assenyalar.

Quant al nivell actual de la Lliga, va reconèixer que “tret de Perfumerías Avenida i Girona, que són per sobre, a la resta d’equips la igualtat és màxima i qualsevol et pot donar un ensurt”.

tracking