SEGRE

CICLISME BTT

L'UCI ofereix a Lleida una cita de la Copa del Món

D’MTB Eliminator, que s’inclouria en el Down Town 2018 || Més de 80 ciclistes internacionals participen en la cursa de diumenge

Penya Colomina i Paeria van firmar ahir el conveni.

Penya Colomina i Paeria van firmar ahir el conveni.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Ciclista Internacional (UCI) ha ofert a la Penya Colomina l’organització d’una de les proves puntuables de la Copa del Món del 2018 d’MTB Eliminator, especialitat urbana que consisteix en eliminatòries de quatre ciclistes sobre un recorregut d’entre 500 i 1.000 metres. Els organitzadors del Down Town van assenyalar ahir que s’estudia la possibilitat d’allotjar aquesta prova, que es disputaria a la Seu Vella. “És una modalitat molt espectacular, amb quatre ciclistes competint a una gran velocitat i amb obstacles a superar”, va assenyalar ahir Josep Roca, president de la Penya Colomina, que va dir que seria una gran projecció per a la ciutat. Actualment, la Copa del Món d’MTB Eliminator compta amb sis proves que es disputen en cinc països: Itàlia, Estats Units, Bèlgica, Alemanya i Holanda.

D’altra banda, ahir la Penya Colomina va firmar el conveni de col·laboració amb la Paeria per a la disputa del Down Town, que aquest diumenge reunirà més de 80 ciclistes procedents de països com el Brasil, França, Dinamarca, Andorra i Xile, entre altres. Els especialistes afrontaran el descens per un circuit d’1,5 quilòmetres que arrancarà al Turó de la Seu Vella per finalitzar a Blondel. Els entrenaments de la prova començaran les 8.00, mentre que la primera mànega es disputarà a les 10.30 i la segona, a les 12.00 hores.

tracking