SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Venudes 434 entrades per al Lleida Esportiu-Reial Societat

En el primer dia de venda per al partit davant de la Reial Societat que es jugarà el dijous 26 a les 19.30 hores || El club supera la xifra de 3.000 abonats

Un grup d’abonats i aficionats del Lleida mostraven ahir les seues entrades.

Un grup d’abonats i aficionats del Lleida mostraven ahir les seues entrades.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va despatxar ahir un total de 434 entrades en el primer dia de venda per al partit d’anada dels setzens de final de la Copa del Rei que disputarà davant de la Reial Societat al Camp d’Esports i la data del qual serà, finalment i tal com es preveia, el dia 26 d’aquest mes, dijous, a partir de les 19.30 hores i televisat en directe per beIN LaLiga. El motiu, com ja es va apuntar pràcticament des que es va conèixer el sorteig, és que el dilluns d’aquella setmana juga partit de Lliga l’equip donostiarra a Anoeta davant l’Espanyol i amb prou feines tenia marge de temps per preparar-lo i recuperar forces si es jugava dimecres.

De les 434 entrades venudes, 271 les van adquirir socis abonats i 163 públic en general. S’ha de recordar que, en venda anticipada i abans de conèixer el rival, el club ja va esgotar les 4.000 entrades que va posar a la venda.

D’altra banda, el Lleida va superar ahir la xifra dels 3.000 abonats. En concret, són 3.009, dels quals 2.583 corresponen a renovacions i 426 són nous. Val a recordar que els que vagin a partir d’avui a fer-se abonats hauran d’adquirir alhora, si és que els interessa, l’entrada per a la Copa i no fer-ho cap altre dia, per qüestió d’agilitat burocràtica. A més, ahir es va celebrar l’Assemblea General de la Lliga, que presideix Javier Tebas i a la qual va acudir el president en funcions de l’RFEF, Juan Luis Larrea, per tractar el repartiment dels diners de la TV, que a partir d’aquesta temporada afectarà Segona B i Tercera, de forma que el Lleida percebrà uns 85.000 euros.

tracking