SEGRE

DEPORTES

Blaugrana tota la vida

Iniesta firma un contracte vitalici que anirà renovant cada temporada si vol || El compromís se cenyeix a l’etapa com a futbolista, sense un càrrec posterior

Josep Maria Bartomeu i Andrés Iniesta, ahir amb la samarreta commemorativa.

Josep Maria Bartomeu i Andrés Iniesta, ahir amb la samarreta commemorativa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrés Iniesta serà blaugrana tota la vida. Un desig del jugador, de l’afició i de la presidència del club que després de mesos de negociacions es va anunciar ahir. El de Fuentealbilla s’ha convertit en un dels blaugranes més importants de la història. Un símbol per al barcelonisme pel seu incomparable estil futbolístic i per un tarannà sempre exemplar a l’hora de representar el club.

Així ho ha entès la junta del Barça, que ha decidit fer-li un contracte històric. Tanmateix, al terreny esportiu la trajectòria no serà tan duradora. Una cosa en la qual Iniesta prefereix no pensar. “Sempre he tingut clar que la meua vinculació o el meu amor a aquest club no porta mai a la confrontació. Seré aquí fins que el meu cos i la meua ment creguin que és prou, espero que sigui per molt temps. Al final de temporada farem una valoració conjunta amb el club”, va assegurar.

“Seré aquí fins que el cos i la ment creguin que és suficient. Al final de temporada valorarem”

Cap a les 12.30 h, Iniesta i Josep Maria Bartomeu, president del Barça, van comparèixer per fer l’acte protocol·lari de la firma. Posteriorment van baixar a la gespa del Camp Nou, on va ser rebut amb una samarreta amb un missatge especial: “Andrés Iniesta per sempre”.

“Més bé que aquí no puc estar enlloc. El que més em preocupa és que puguem aconseguir els objectius. M’omple d’orgull fer un pas més al costat del meu club. Agraeixo a la Junta i al president l’oportunitat de tenir aquest contracte per poder aconseguir els objectius, a final de temporada valoraré el que és millor per a tothom”, va explicar el futbolista manxec.

Al contracte s’estipula que setmanes abans de cada final de temporada, Iniesta decidirà si segueix o no i el Barça ho acceptarà. Aquest contracte vitalici inclou una prima de final de carrera i només se cenyeix a la seua etapa com a futbolista. És, per tant, diferent del contracte de 10 anys firmat al setembre per Juan Carlos Navarro. Per tant, no s’ha determinat un possible càrrec per a Iniesta. Ell ja va avançar que no pensa estar al club per estar-hi. Als 33 anys, afronta la seua quinzena temporada al primer equip, encara que va arribar a la Masia quan només era un nen amb 12 anys des de la seua Fuentealbilla natal.

tracking