SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

Del Pardinyes a València

Anna Esteve, després de jugar 4 partits amb el seu equip, es trasllada per estudis i jugarà en el Marítim || Està pendent de la fitxa federativa per poder debutar

Anna Esteve, abillada amb la samarreta del Marítim, que defensarà aquesta temporada.

Anna Esteve, abillada amb la samarreta del Marítim, que defensarà aquesta temporada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anna Esteve, una de les integrants de l’equip femení del CF Pardinyes que aquesta temporada ha tornat a competir a la Segona Divisió una dècada després, jugarà fins a final de temporada al Marítim de València, ciutat a la qual s’ha traslladat per cursar un màster en màrqueting i gestió esportiva.

La lleidatana, que al novembre complirà 23 anys i que va arribar al Pardinyes la temporada passada procedent de l’AEM, on es va iniciar futbolísticament amb 13 anys, ha fet tota la pretemporada amb l’equip dirigit per David Viñes, que va ser determinant en el seu fitxatge. “Ell tenia contacte amb l’entrenador del Marítim i ha estat clau perquè pogués fitxar. M’ha sabut greu marxar, perquè tenia molta il·lusió per jugar amb el Pardinyes ara que tornava a la Segona Nacional, però almenys he pogut debutar i jugar quatre partits (el màxim que permet el reglament per poder canviar d’equip)”, va dir la lleidatana. De fet, diumenge passat, després de contribuir a l’empat davant l’Espanyol B, Anna va agafar les maletes i va viatjar fins a València, on espera rebre l’autorització federativa per debutar amb el Marítim.

La lleidatana ha començat ja les pràctiques de gestió i màrqueting esportiu al club valencià

Reconeix que entre els seus objectius no hi compta el fet de dedicar-se professionalment al futbol perquè “és molt complicat viure del futbol i més sent una noia”, encara que aquest estiu passat va estar a punt d’acompanyar algunes de les seues companyes del Pardinyes a Suècia. “Era a la llista, però no podia comprometre’m perquè no sabia quan acabaria els estudis. Hauria estat una gran experiència perquè si et paguen, i bé, per fer una cosa que aquí et prens com un hobby, és tot un luxe”, apunta la lleidatana. El seu futur passa per l’esport i, concretament, pel futbol, encara que no com a jugadora. “Sóc realista i jugar a Segona Divisió crec que és el meu sostre, encara que mai se sap. El meu objectiu és poder dedicar-me a la gestió esportiva en algun club de futbol. Aquest seria el meu somni”, assenyala.

Aquesta setmana ha començat les pràctiques de gestió esportiva a l’equip femení del Llevant, de la Primera Divisió. “Ara el meu equip és el Llevant, vaig a mort amb ell i amb el Marítim”, apunta Anna, que no es considera fan de cap equip. “Abans m’agradava el València, però no sóc hooligan de cap”, reconeix.

El CF Pardinyes presenta els seus equips i celebra el 65è aniversari

El CF Pardinyes va celebrar ahir la festa de 65è aniversari amb una sèrie d’actes que van incloure des d’una festa per als més petits, amb inflables, tallers i berenar amb coca i xocolate, fins a la presentació oficial dels equips. A més, es va retre homenatge a tots els presidents, incloent-hi el primer de la història del club, Ramon Aresté, i al primer equip femení, que fa vint-i-cinc anys.

Anna Esteve, abillada amb la samarreta del Marítim, que defensarà aquesta temporada.

Anna Esteve, abillada amb la samarreta del Marítim, que defensarà aquesta temporada.SEGRE

tracking