SEGRE

FUTBOL MUNDIAL RÚSSIA 2018

Cristiano salva Portugal

Va sortir des de la banqueta, cosa que no passava des del 2004, i va marcar el primer i va donar el segon gol davant d’Andorra || Nigèria, dotzè classificat

Cristiano Ronaldo pugna per la pilota amb un defensa andorrà.

Cristiano Ronaldo pugna per la pilota amb un defensa andorrà.DIARI D’ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador del Real Madrid Cristiano Ronaldo va sortir de la banqueta i va rescatar la selecció de Portugal en la seua visita al Principat d’Andorra (0-2), marcant el primer gol i donant el segon, que permet l’actual campiona d’Europa arribar amb opcions de poder classificar-se de forma directa al Mundial de Rússia en l’última jornada.

Cristiano va ser suplent davant d’Andorra (on va jugar el defensa del Lleida Max Llovera), una cosa que no succeïa des del 2004, però finalment va ser el de Madeira qui va resoldre amb un rematada de molta qualitat. El capità lusità, que va entrar en la segona meitat, va revolucionar el partit amb la seua presència i va canviar el curs del xoc amb el seu gol. Primer va controlar amb la dreta i després va finalitzar amb l’esquerra. El gol va acabar amb l’ansietat de la selecció portuguesa, que arribarà a l’última jornada tenint la paella pel mànec. Si Portugal venç dimarts Suïssa com a local, anirà directament a Rússia.

A més es va lesionar l’exblaugrana i ara al Bayern, Thiago, que pateix un esquinç de turmell

Per la seua part, França (que va guanyar Bulgària 0-1) i Suècia (que va golejar Luxemburg 8-0) mantenen viva la batalla pel liderat del grup A el dia en què Holanda pràcticament va segellar la seua eliminació definitiva. Cap selecció no es va classificar de forma matemàtica en la novena jornada dels grups europeus A, B i H. Portugal, Suïssa, França i Suècia lluitaran per ser líders i, amb Bèlgica ja classificada, Grècia opta a la repesca en el grup H després de guanyar per 1-2 Xipre.

D’altra banda, Nigèria es va convertir en la primera selecció africana classificada després de derrotar Zàmbia 1-0. Amb Nigèria ja són 12 les classificades.

Piqué i Silva, per targetes, no viatgen a Israel La classificació matemàtica per al Mundial de Rússia va fer que Julen Lopetegui i el seu cos tècnic decidissin premiar l’equip, després d’una brillant fase de classificació amb 8 victòries i només un empat. Els futbolistes van tenir permís per sortir a celebrar-ho divendres i ahir després de dinar van fer cap fins a Tel Aviv des d’Alacant.

tracking