BÀSQUET

El Cadí suma el seu segon triomf de la temporada

S’imposa en la pista de l’Al-Qázeres amb 14 punts de Marta Montoliu

El Cadí suma el seu segon triomf de la temporadaSEGRE

El Cadí La Seu ha guanyat aquest matí el seu segon partit de la temporada després de derrotar l’Al-Qázeres (68-79) en un partit que l’equip del Alt Urgell ha dominat des de l’inici. Marta Montoliu, amb 14 punts, ha estat la màxima anotadora del conjunt lleidatà, encara que han estat cinc les jugadores que han superat la desena de punts de valoració.

Després d’un primer quart ajustat (17-19), el Cadí La Seu ha anat a buscar la victòria, malgrat la resistència extremenya, que ha tingut a Brown la seua jugadora determinant (17 punts i 17 rebots). A poc a poc, les lleidatanes han agafat avantatge i han assolit el descans amb una renda de 14 punts (27-41).

En la segona meitat, el Cadí La Seu ha estat capaç d’augmentar les seues diferències, arribant a manar per 20 punts, encara que en l’últim quart s’ha relaxat, la qual cosa ha aprofitat les locals per maquillar el marcador.