SEGRE

HOQUEI PRETEMPORADA

El Vila-sana derrota en l'últim amistós l'Alcorcón

Victòria per 2-1 que li permet acabar cinquè a la Copa Esports Penedès

Formació del Vila-sana, que ahir va jugar a Vilanova i la Geltrú.

Formació del Vila-sana, que ahir va jugar a Vilanova i la Geltrú.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana es va imposar ahir per 2-1 a l’Alcorcón a Vilanova i la Geltrú, per la qual cosa va finalitzar en cinquena posició a la Copa Esports Penedès en el que era l’últim partit amistós de preparació per a l’inici de Lliga. Les del Pla d’Urgell debutaran a l’OK Lliga femenina dissabte vinent, a la seua pista, rebent a les 19.30 el Reus.

El duel va ser de domini lleidatà, que es va mostrar més superior al rival del que reflecteix el marcador. Els pals i la bona actuació de la portera de l’equip madrileny van impedir que la victòria fos més contundent. A la primera part, Victòria Porta va marcar l’1-0, resultat amb el qual es va arribar al descans, mentre que a la segona va empatar l’Alcorcón i Maria Porta va firmar el gol de la victòria.

L’equip que entrena Jordi Capdevila debutarà a l’OK Lliga dissabte que ve a casa contra el Reus

En aquest torneig de pretemporada, el Vila-sana ha jugat quatre enfrontaments, dels quals n’ha guanyat dos (Sferic i Alcorcón), n’ha empatat un (Voltregà) i n’ha perdut també un (Manlleu).

El tècnic de l’equip, Jordi Capdevila, va fer una valoració “positiva”, tant del partit d’ahir com del torneig. “Davant de l’Alarcón hem fet una bona primera part, a la segona hem abaixat el ritme i hem patit una mica.” El tècnic creu que l’equip arribarà en bones condicions a l’inici de Lliga. “A nivell físic l’equip està molt bé i durant aquesta pretemporada hem anat evolucionant. Hi arribarem bé.”

tracking