Còmoda victòria de l’Artesa amb pòquer de Palou

Una acció del partit que van disputar ahir l’Artesa de Lleida i el Les.

Una acció del partit que van disputar ahir l’Artesa de Lleida i el Les.AMADO FORROLLA

L’Artesa de Lleida no va tenir cap problema per aconseguir la segona victòria de la temporada. Es va imposar per un còmode 5-0 sobre l’Associació Fotbol Les, un equip que transita per la zona baixa de la classificació, de la qual precisament s’allunya l’Artesa després de sumar aquests tres valuosos punts. El protagonista de l’encontre va ser Guillem Palou, que va marcar quatre dels cinc gols de l’equip.

L’enfrontament es va decantar molt aviat per a l’equip local amb el gol de Palou als quatre minuts. Al descans l’avantatge ja era de 4-0 i a la segona part, després del 5-0 anotat per Palou al minut 65, els locals ja van abaixar el ritme.