SEGRE

DEPORTES_LUNES

Primera victòria del Balaguer

Els de la Noguera surten del pou a l’aconseguir els primers punts || El triomf ha de ser un punt d’inflexió

Adrià defensa la pilota davant la pressió d’un jugador del Vila-seca.

Adrià defensa la pilota davant la pressió d’un jugador del Vila-seca.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les coses només podien anar a millor per al Balaguer. I així va ser. El conjunt dirigit per Edu March es va mostrar més pragmàtic que res per sumar a la fi el primer triomf de la temporada (0-2). Ser pràctics, no dubtar i aprofitar la pilota aturada com a leitmotiv per a un conjunt de la Noguera que necessitava els punts i que podria haver aconseguit el punt d’inflexió necessari després del fatal inici de campanya.

El primer temps va ser de poc futbol, molt travat, amb moltes pèrdues de pilota i imprecisions. Si bé és cert que es van veure algunes aproximacions locals, els grocs mai van posar en serioses dificultats Alfred abans del descans. En aquest primer temps, el Balaguer va ser mesurat i conservador, defensant-se amb ordre. Tots dos conjunts es van encomanar del pèssim joc del primer temps, molt avorrit, amb molts jugadors al centre del camp i sense cap profunditat. Amb tot, en el llançament d’un córner Joan Martínez va posar el cap per avantatjar els seus (0-1).

Ja després de l’intermedi, al minut 63 el local Valerio va realitzar una centrada molt mesurada que Benaiges, disposat a l’àrea, va rematar disparant amb força però va enviar el cuir massa alt en una ocasió molt clara. El defensa Durán, gairebé tot seguit, va provar des de fora de l’àrea amb un bon xut que Alfred va rebutjar amb els punys. Figo, en una altra escapada per la banda, guanyava l’esquena a la defensa i ficava la pilota a l’olla i sense porter davant de la sortida d’Alfred, però ningú hi va anar a rematar. Eren sens dubte els millors moments del Vila-seca, però en una pilota solta a la frontal de l’àrea, Genís va ser objecte de falta. Adrià, fent ús de la màgia que el caracteritza, la va enviar a l’escaire amb el porter Ríos fent l’estàtua (0-2). Un golàs que semblava sentenciar un duel de desencerts. Al tram final, el Vila-seca se’n va anar en bloc a buscar una diana que li permetés reduir diferències. I en un error defensiu d’Adrià, el local Valerio va aprofitar per treure’s un tir fugaç. En el rebuig d’Alfred, el mateix Valerio veia com el sobri porter lleidatà atallava de nou la pilota des de terra i aportava la tranquil·litat necessària perquè el seu Balaguer vencés per primera vegada aquesta temporada.

“Mereixíem haver guanyat abans” El tècnic del Balaguer, Edu March, es va mostrar alleujat després de la primera victòria de l’equip i va dir que “ja mereixíem haver guanyat abans. És un punt d’inflexió que ens dóna moral. El Balaguer té molta exigència com a històric i candidat que és. Hi ha una certa pressió per ser al capdamunt i hi hem de respondre”. Pel que fa a l’encontre, va assenyalar que “els dos gols han estat a pilota aturada, però jo tinc molta confiança en els nostres homes de dalt. Hem prioritzat el joc pràctic sabent que tocava aconseguir els punts. Ens hem sacrificat i ha sortit bé”.

Adrià defensa la pilota davant la pressió d’un jugador del Vila-seca.

Adrià defensa la pilota davant la pressió d’un jugador del Vila-seca.ÁREA 11

tracking