LLIGA FEMENINA AL-QÁZERES-CADÍ LA SEU

Segona consecutiva del Cadí

L’equip de l’Alt Urgell es mostra molt superior a l’Al-Qázeres malgrat les baixes de Pujol i Bahí || Les lleidatanes van assolir una màxima de 20 punts, però les rivals van maquillar el resultat

Joy Brown, una de les jugadores més determinants de la Lliga Femenina, intenta anotar davant la defensa del Cadí la Seu.HOY

El Cadí la Seu va superar ahir sense dificultats l’Al-Qázeres (68-79), en un partit que les lleidatanes van dominar des de l’arrancada, deixant les extremenyes sense opció a la sorpresa malgrat comptar amb una de les jugadores més determinants, la nord-americana Brown. Les lleidatanes es van sobreposar a les baixes de Pujol i Bahí i van mantenir la bona línia que van iniciar davant el Campus Promete. Després d’un inici igualat, el Cadí la Seu va prendre els primers avantatges, malgrat que Ramírez es va carregar de faltes molt aviat. D’aquesta forma, el tècnic local va haver de demanar temps amb el 8-15. Va reaccionar l’Al-Qázeres, sempre depenent de l’encert de les jugadores clau, i va aconseguir marxar només dos punts per sota al final del primer quart (17-19). L’arrancada del segon parcial va ser clau per a la victòria a Càceres, ja que el Cadí la Seu va superar la barrera dels 10 punts, sense que les extremenyes poguessin frenar el joc coral de les blanc-i-blaves. D’aquesta manera, les de l’Alt Urgell es van situar amb un 21-34, amb la qual cosa el tècnic local va haver de parar de nou el partit. El Cadí se’n va anar fins als 16 punts d’avantatge, que només una escomesa local va poder frenar per arribar al descans amb un 27-41. Va començar molt més fort l’Al-Qázeres després del pas pels vestidors i va baixar de la barrera dels deu punts, per la qual cosa Bernat Canut va aturar l’enfrontament amb el 40-49. El Cadí es va desencallar en atac i va aconseguir un parcial de 0-11 amb el qual va tancar el tercer quart, i va deixar el partit pràcticament sentenciat amb el 44-60. Les lleidatanes van seguir amb un ritme molt alt i a les extremenyes els va costar molt defensar jugadores com Montoliu, que va ser la màxima anotadora amb 14 punts. El Cadí va assolir una màxima diferència de 20 punts (44-64), tot i que les locals van seguir lluitant per la remuntada fins al final. Però el temps els corria en contra i, malgrat tenir més encert durant els minuts finals, mai van poder plantar cara a les de l’Alt Urgell. Amb Brown liderant les jugades de l’Al-Qázeres, les locals van aconseguir rebaixar de nou les diferències per sota dels deu punts (68-77), encara que una cistella de Richards va tancar el duel per al 68-79 definitiu, que va plasmar la superioritat del Cadí la Seu en el seu tercer partit en una setmana. Dissabte (19.45 hores) reben les favorites al títol, el Perfumerías Avenida.

El Perfumerías Avenida supera el Girona i lidera la classificació

El Perfumerías Avenida es va imposar al Girona (76-53) en el duel entre els dos equips favorits al títol de la Lliga Femenina. Les de Salamanca són les líders de la classificació a l’aconseguir la victòria en les tres primeres jornades, una cosa que també han aconseguit el Gipuzkoa i l’Uni Ferrol. Les basques van guanyar ahir el Zamarat, mentre que les gallegues van superar dissabte l’Estudiantes. El Cadí la Seu es troba al grup de cinc equips amb només una derrota, mentre que són quatre els conjunts que encara no coneixen la victòria després de les primeres jornades, amb el Campus Promete com a cuer.