SEGRE

ESPORT ADAPTAT ACTIVITATS

Lleida acull dissabte una jornada dedicada a l'esport inclusiu

Organitzadors i autoritats, ahir, durant la presentació.

Organitzadors i autoritats, ahir, durant la presentació.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Sant Joan de Lleida serà l’escenari aquest dissabte d’una jornada inclusiva de promoció de l’esport adaptat per commemorar el vintè aniversari del programa Hospi Sport. La jornada, que es va presentar ahir, comptarà amb demostracions d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, eslàlom, bàsquet i quad-rugbi en cadira de rodes, boccia i ciclisme en handbike. Aquesta última activitat es farà a l’avinguda Francesc Macià.

Les activitats s’efectuaran entre les 10.00 i les 14.00 hores i serà una jornada oberta i gratuïta, amb l’objectiu que la ciutadania pugui descobrir i practicar aquestes modalitats, a través de l’ajuda de monitors i tècnics de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, entitat que organitza l’esdeveniment amb la col·laboració de la Paeria i la Diputació.

Hospi Sport és un programa rehabilitador per a persones amb alguna discapacitat física que estan ingressades o recentment han estat donades d’alta dels hospitals públics adscrits al programa. Aquest, a més, presta servei a entitats, associacions i particulars que volen fer exercici físic per millorar la salut i la condició física general. La directora d’Hospi Sport, Sílvia Dalmau, va explicar que el programa va comptar l’any passat amb tres-cents vint-i-tres participants a Cataluya, dels quals un centenar eren a Lleida.

tracking