EL MILLOREL PITJOR

El Balaguer segueix amunt

El balaguerí Isaac pugna per una pilota amb un jugador del Vista Alegre durant el partit disputat ahir al Municipal.JOAN BOVÉ

Segon triomf seguit del Balaguer, que el treu de la zona més baixa de la classificació, davant d’un Bellvitge que va demostrar la condició de cuer de Primera Catalana sense haver sumat cap victòria (2-0). El d’ahir va ser un partit amb molt poc futbol, que es va resoldre a la recta final gràcies a un penal que va assenyalar el col·legiat als 75 minuts i que va acabar transformant Adrià Fernández, que va desmuntar tot el treball defensiu del conjunt visitant fins a aquell moment. El primer temps de l’encontre va ser dolent de solemnitat, amb només dos aproximacions, encara que cap de les dos va reportar perill per a les porteries. La primera, als 22 minuts, va ser per al Balaguer. Adrià, el jugador més actiu per part dels locals, va xutar creuat davant de la porteria del Bellvitge. Per la seua part, els visitants van tenir una ocasió al 32, quan un xut d’Álvaro va sortir lluny de la porteria defensada per Alfred. El primer acte no va donar per a més i tots dos equips van anar al vestidor amb el 0-0 inicial.

En el segon temps, el Balaguer va sortir més fort, buscant les aproximacions a la porteria rival i, a poc a poc, va anar llaurant el camí cap al gol, encara que sense tenir sort als metres finals, on la defensa barcelonina es va mostrar contundent. Només un error de Juli, que va cometre una absurda falta sobre Genís quan el porter visitant ja tenia la pilota a les mans, va servir perquè els locals s’avancessin en el marcador. L’1-0 d’Adrià va ser una llosa massa pesant per al Bellvitge, que havia jugat fins al moment disposat a mantenir l’empat sense gols. El fet que l’equip visitant abaixés els braços a catorze minuts del final del partit ho va saber aprofitar el Balaguer per tenir moltes més ocasions i poder augmentar la renda en el marcador, encara que no seria fins als instants finals que va aconseguir assegurar els tres punts. Adrià Fernández, en jugada personal, va resoldre als 88 minuts i va anotar el segon gol per als de la Noguera (2-0).

Amb aquesta victòria, el conjunt que dirigeix el tècnic Edu March va confirmar que el cap de setmana passat va trencar la mala dinàmica i se situa a la zona mitjana de la classificació. Els lleidatans tindran l’ocasió de fer un nou pas diumenge davant el Tortosa.

A més, el tècnic lleidatà va dir que “ara hem de centrar-nos en el partit de diumenge, davant del Tortosa, ja que una altra victòria ens situaria en una zona molt més còmoda i representaria un canvi de dinàmica en els nostres resultats”.

“Era important guanyar davant de la nostra afició” El tècnic del Balaguer, Edu March, es va mostrar molt satisfet amb la segona victòria consecutiva de l’equip, després de derrotar un Bellvitge que no els va posar les coses fàcils a pesar de presentar-se com a cuer de la categoria. “En el futbol, manen els resultats, i era important guanyar, pel fet d’aconseguir la primera victòria davant de la nostra afició i perquè era la segona consecutiva.”