SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Karena, baixa dos setmanes més

El pivot neozelandès no ha millorat de la lesió de genoll i seguirà guardant repòs uns altres quinze dies || Comenge veu complicat fitxar, però no descarta fer-ho si la lesió acaba agreujant-se

Mike Karena encara no ha pogut debutar amb l’Actel Lleida en partit oficial aquesta temporada.

Mike Karena encara no ha pogut debutar amb l’Actel Lleida en partit oficial aquesta temporada.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La baixa de Mike Karena s’allargarà, almenys, dos setmanes més, ja que els problemes que el jugador arrossega des de la pretemporada al genoll esquerre persisteixen. El pivot neozelandès, que no ha pogut debutar aquesta temporada en partit oficial, té encara una important inflamació al genoll. “Li hem hagut de tornar a treure líquid i infiltrar-lo de nou. Veurem com evoluciona amb aquest nou tractament durant les dos pròximes setmanes que estarà en repòs. De moment serem conservadors, si la situació no millora ja mirarem altres alternatives”, va indicar Xavier Peirau, membre dels serveis mèdics del club.

Amb aquest nou contratemps, la possibilitat d’incorporar un nou jugador de manera temporal adquireix més força, si bé Borja Comenge va reconèixer ahir que “és complicat”, no únicament per la falta d’alternatives al mercat, sinó també per la falta de pressupost. “No sabem encara quin temps estarà de baixa Mike. Ara estarà dos setmanes més, però no sabem si s’allargarà o ja podrà jugar, una situació que ens dificulta molt a l’hora de fitxar”, apunta el tècnic, que tan sols veu una possibilitat. “El pressupost que tenim per fitxar no està clar i tampoc podem oferir un contracte a cap jugador si no sabem el temps que el necessitarem. L’única solució seria trobar un jugador sense equip que vingués per posar-se en forma, com ha passat amb Andriuskevicius al Prat. Seria una cosa beneficiosa per a totes dos parts perquè al club no li suposaria cap càrrega econòmica. Si se’ns presenta una cosa així, ho farem, sinó ho veig molt complicat de moment”, va reconèixer.

“Una solució seria trobar un jugador sense equip que vingués per posar-se en forma”

La victòria a Osca, la primera de la temporada, ha suposat una injecció de moral per a l’equip. “La diferència entre el partit del Palma i el d’Osca és que hem guanyat, perquè la implicació dels jugadors, el joc i el plantejament han estat els mateixos. A nivell general estic tan satisfet com el dia del Palma”, va sentenciar el tècnic lleidatà, que va destacar la fortalesa mental dels jugadors.

“Han sabut entendre la situació que vivim i no es posen nerviosos. Hem de ser intel·ligents per gestionar les baixes”, va afegir.

tracking