SEGRE
Un jugador del Vila-seca toca la pilota amb la mà davant de l’intent d’un futbolista de l’EFAC d’aconseguir el control.

Un jugador del Vila-seca toca la pilota amb la mà davant de l’intent d’un futbolista de l’EFAC d’aconseguir el control.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’EFAC va mantenir la segona plaça a l’imposar-se al Vila-seca (2-1) en partit corresponent a la cinquena jornada, ajornat per l’FCF el passat dia 1. No va ser un duel plàcid per als lleidatans, ja que el rival es va tancar en tot moment i va intentar treure profit del seu únic gol, anotat amb molta fortuna. Tanmateix, a base de bon futbol, l’EFAC va acabar resolent gràcies als gols d’Òscar Canadell i Jordi Martí.

El partit va arrancar amb el Vila-seca tancat al seu camp i l’EFAC temptejant les seues opcions. Els lleidatans van poder avançar-se molt aviat, als nou minuts, després que Òscar Canadell aprofités una centrada d’Hortal al segon pal. L’equip local no es va conformar amb aquest gol i va seguir atacant, fregant el segon quan Jordi Martí no va aconseguir aprofitar una centrada d’Òscar. Als catorze minuts, el Vila-seca es va trobar amb un premi inesperat. Una falta es va enverinar dins l’àrea de Chiné i Valerio va aconseguir un empat immerescut.

A pesar del cop que va significar l’1-1, l’EFAC va seguir manant en el joc i va gaudir de moltes ocasions per tornar a avançar-se en el marcador. Però la defensa visitant li va guanyar la partida. Aquest guió es va mantenir durant tota la segona meitat, amb un conjunt lleidatà buscant un segon gol i un Vila-seca defensant el resultat. Els tarragonins van començar a perdre temps, amb el porter Ríos provocant els rivals i el nombrós públic assistent.

L’EFAC va gaudir d’innombrables ocasions, però Jordi Martí i Vila, que va estavellar la pilota al pal, no van tenir sort. Finalment, en el minut 72, amb els lleidatans bolcats sobre la porteria visitant, va arribar el 2-1, d’Òscar Canadell, que va anotar el segon gol del seu compte particular. El gol va provocar que el Vila-seca hagués d’estirar les seues línies per primera vegada en tot el partit, però l’EFAC va mantenir el domini de la pilota, buscant l’ocasió de sentenciar.

Aquesta va arribar al 78, quan Jordi Martí va aprofitar una centrada de Romero per establir el definitiu 3-1. Amb el tercer gol, el Vila-seca va abaixar els braços i l’EFAC es va relaxar, pensant ja en el derbi de diumenge davant del filial del Lleida, al qual l’equip d’Almacelles arriba com a favorit gràcies a la seua condició de segon classificat.

“El seu gol ens ho ha complicat, però hem estat els clars dominadors” Pablo Petreñas, tècnic de l’EFAC, va assenyalar després del partit que el gol del Vila-seca, que va arribar en una mala lectura defensiva, “ens ha complicat el partit. Però nosaltres hem continuat amb el nostre estil de futbol i hem aconseguit una victòria important”. A més, va destacar la tasca dels jugadors menys habituals. “Gràcies a la seua aportació, hem aconseguit tres punts més, que ens treuen el mal sabor de boca de l’últim partit a Tortosa. Fins ara, no havien tingut tant protagonisme, però han demostrat que estan àmpliament capacitats per ser titulars.” Petreñas va voler oferir la victòria al nombrós públic que va assistir ahir al partit i a la presentació dels deu equips de la base, amb cent vint jugadors. “Volíem brindar-los un triomf i que disfrutessin del joc”, va dir.

Un jugador del Vila-seca toca la pilota amb la mà davant de l’intent d’un futbolista de l’EFAC d’aconseguir el control.

Un jugador del Vila-seca toca la pilota amb la mà davant de l’intent d’un futbolista de l’EFAC d’aconseguir el control.AMADO FORROLLA

tracking