SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Valverde recobra efectius i Iniesta estarà davant l'Atlético

El capità va poder completar la sessió i avui s’hi incorporaran els sud-americans

Andrés Iniesta, durant un entrenament.

Andrés Iniesta, durant un entrenament.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del FC Barcelona es va entrenar ahir per començar a preparar el partit de demà al Wanda Metropolitano, en la que serà la seua estrena al nou feu de l’Atlètic de Madrid (20.45 hores). El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, va recuperar la majoria dels efectius convocats per les respectives seleccions i ara només falten els sud-americans –Messi, Mascherano, Paulinho i Luis Suárez–, que es reincorporaran a la dinàmica blaugrana avui divendres.

La bona notícia de l’entrenament d’ahir va ser que Andrés Iniesta va poder completar la sessió sense problemes. El centrecampista manxec s’ha pogut recuperar a temps i tot apunta que entrarà en la convocatòria per afrontar el difícil compromís davant dels de Simeone.

Per la seua banda, els internacionals Semedo, André Gomes, Digne, Umtiti, Vermaelen i Cillessen, tots feliços per garantir la seua presència en el Mundial, tret del cas de l’holandès, van ser les novetats d’una sessió en la qual no va participar Arda Turan, amb molèsties al peu. El Barça tornarà a entrenar-se aquesta tarda i Valverde oferirà la roda de premsa habitual en la prèvia dels partits. L’expedició blaugrana viatjarà a Madrid, com és tradicional, el mateix dia del partit.

tracking