SEGRE

MOTOCICLISME

Marc Màrquez sortirà des de la tercera posició a Motegi

El francès Johann Zarco va ser el més ràpid en MotoGP, mentre que Àlex partirà segon en Moto2

Marc Màrquez sortirà des de la tercera posició a Motegi

Marc Màrquez sortirà des de la tercera posició a MotegiRepsol Media

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El francès Johann Zarco (Yamaha YZR M 1) ha aconseguit la seua segona 'pole' de la temporada del seu debut en MotoGP, en ser el més ràpid en els entrenaments del Gran Premi del Japó de la categoria reina, en els que Marc Màrquez (Repsol Honda RC 213 V) ha fallat en la seua estratègia en optar per muntar pneumàtics de sec quan l’asfalt no estava encara per a aquestes condicions. Zarco ha aconseguit la seua segona millor classificació d’entrenaments, després de l’obtinguda en el Gran Premi d’Holanda.

En la segona tanda de qualificació, de la qual ha quedat fora Maverick Viñales, que demà sortirà catorzè, Màrquez ha deixat molt clares les seues aspiracions a una nova millor classificació d’entrenaments, la que hagués estat la setena de la temporada, en marcar en la seua segona volta 1:53.903, que novament batia el millor temps de tot el cap de setmana. Però l’estratègia final li ha arrabassat qualsevol possibilitat. El lleidatà s'ha equivocat en entrar al seu taller per canviar pneumàtics i optar per muntar compostos per a asfalt sec, ja que aquest no estava encara en condicions per a això i ha acabat condicionant el seu rendiment, mentre els seus rivals l'han superat en l’última volta. Ha estat el cas de Zarco i de l’italià Danilo Petrucci (Ducati Desmosedici GP17), que l'han acabat relegant a la tercera posició, encara que hauria pogut ser pitjor, ja que diversos pilots més han rodat en alguns parcials per sota dels seus, però han fallat finalment.

El també italià Andrea Dovizioso (Ducati), el màxim rival del lleidatà pel títol mundial, només ha pogut acabar novè, mentre que Dani Pedrosa ha estat sisè i Valentino Rossi, dotzè.

A Moto2, Àlex Màrquez sortirà des de la segona posició, per darrere del japonès Takaaki Nakagami (Kalex), que ha firmat la 'pole', mentre que a Moto3 el més ràpid ha estat l’italià Nicolo Bulega (KTM).

tracking