Andreu Tomàs celebra l’1-2, aconseguit al transformar un penal.

Andreu Tomàs celebra l’1-2, aconseguit al transformar un penal.ICG LLISTA

L’ICG Software es va merèixer puntuar a Lloret, però va tornar amb una derrota (6-5) en un partit en el qual els atacs es van imposar sobre les defenses i en què l’intercanvi de cops va acabar beneficiant l’equip gironí. El Lloret va respondre amb gols a cada un dels lleidatans en una segona part trepidant.

El Llista va ser el primer a marcar gràcies a un gol de Darío Giménez –ahir va firmar-ne tres– en el minut 9. Plaza va empatar per als locals el 16 i Andreu Tomàs, ja a l’últim minut de la primera part, va fer l’1-2 de penal.

Però, en els últims segons, el Lloret va empatar en una acció que el Llista va protestar a l’entendre que el gol va arribar fora de temps i que la taula havia mantingut el rellotge aturat estant ja la bola en joc.

La segona part va començar també malament per als lleidatans, amb el 3-2 de Plaza en el minut 29 en una acció desafortunada, ja que un jugador del Llista va desviar la bola despistant Lluís Tomàs. El conjunt d’Albert Folguera no es va rendir i Darío Giménez va posar el 3-3 al transformar el llançament directe de la desena falta local.

No tenia la sort de cara el Llista, ja que tot seguit va arribar el 4-3 i, un minut més tard, el 5-3. Amb deu minuts al davant per disputar-se, l’equip lleidatà no renunciava a res i menys quan, al 40, de nou Darío Giménez va transformar el llançament directe de la falta 15 local, per situar el 5-4 en el marcador. Però la història va tornar a repetir-se i, un minut més tard, l’equip local anotava el 6-4.

Roberto di Benedetto va marcar el 6-5 a menys de dos minuts per al final, però ja no hi va haver més gols i l’equip va encaixar, injustament, la primera derrota.

L’equip rep diumenge l’IgualadaL’ICG Software tornarà a jugar diumenge, dia 22, a l’Onze de Setembre, on rebrà l’Igualada (12.00 hores). El pròxim rival del conjunt d’Albert Folguera només ha sumat un punt en les dos jornades disputades, després de perdre en la primera jornada per 2-1 a Girona i empatar ahir a la pista davant de la visita del Vic (2-2).