SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Un punt més al sarró

El Lleida, ahir sí amb la samarreta de la senyera, millora després d’un mal primer temps i suma un empat que el manté en ‘play-off’ || Torna a marcar Jorge Félix i Valiente estavella una pilota al pal

Moustapha intenta frenar l’avenç d’un jugador de l’Alcoià, amb Valiente a terra, en una acció del partit d’ahir.

Moustapha intenta frenar l’avenç d’un jugador de l’Alcoià, amb Valiente a terra, en una acció del partit d’ahir.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida, que segueix imbatut en els desplaçaments, va sumar un empat en el sempre complicat camp d’El Collao, davant d’un Alcoià en hores baixes –encara no ha guanyat a casa aquesta temporada–, i es manté en zona de play-off.

Els de Gerard Albadalejo no ho van tenir gens fàcil al feu alacantí, sobretot a la primera meitat, en què no va estar gens encertat i sempre en mans d’un rival que va marcar molt aviat. L’Alcoià va fer molt de mal per la banda dreta, en la qual Carlos Barreda i Ongba van trobar un veritable passadís davant d’un Pumar que ahir no va tenir el seu dia.

EL MILLOR. El moment dolç de joc de Jorge Félix, que va tornar a marcar un gol clau, i la capacitat de reacció de l’equip

Així, l’Alcoià no va tardar a inaugurar el marcador. Una centrada de Barreda va permetre a Gato rematar de cap a plaer entre Trilles i Eneko i batre un sorprès Diego Rivas. Al Lleida li va costar entrar de nou en el partit. Va intentar moure la pilota, però no arribava a dalt amb claredat.

EL PITJOR. El discret primer temps del Lleida i la falta de definició a la represa, que el va privar de la victòria

Fins al 26 no hi va haver la primera rematada, obra de Jorge Félix, que va tornar a ser el millor del seu equip, i que va obligar a lluir-se Bañuz. L’Alcoià, en canvi, ho intentava una vegada i una altra, encara que tampoc sense gaire èxit. Tan sols una rematada de López Silva, que es va estavellar en el lateral de la xarxa, hauria pogut significar el 2-0. I així es va arribar a la jugada clau. Possible penal a David Torres, que perd els nervis i s’encara amb Trilles i que li costa la targeta.

Públic i jugadors es van dedicar a protestar a l’àrbitre, però el joc va seguir. Aitor Núñez va centrar i Jorge Félix, anticipant-se a Mario Fuentes, va establir l’empat. El quart gol del davanter aquesta temporada. Retirar-se als vestidors amb l’1-1 era el millor que li podia passar al Lleida, que va agafar oxigen al descans. I encara que la segona meitat la va començar amb un ensurt, amb rematada de Torres que va obligar Diego Rivas a realitzar la parada del partit, ja res va ser igual que al primer temps.

El Lleida va començar a tocar i tocar davant d’un rival que jugava ja més amb el cor que amb el cap. Ongba encara va tenir una altra ocasió que va desbaratar Rivas i el Lleida, que va fer un doble canvi ràpid, es va fer amo i senyor del camp i del partit... encara que sense pegada per rematar-lo. L’ocasió més clara la va tenir Valiente, amb una rematada des de la vora de l’àrea, que va acabar al pal, i Manu Molina encara en va tenir una altra, sol davant de Bañuz, però el seu xut va sortir massa creuat.

Molina gaudiria d’una altra, menys clara, amb un teua-meua amb Bojan, que va estar pocs minuts al camp, però donant sempre senyals de vida, que no es va atrevir a rematar. Els últims minuts, amb el matx trencat, van ser un estira-i-arronsa sense ocasions, amb una rematada de Gato que se’n va anar per sobre del travesser. El punt estava lligat. Podien ser tres, però, tal com van anar les coses, tampoc era menyspreable l’empat. Un punt més al sarró.

UN PER UN

  • JORGE FÉLIX

EL MILLOR CLAU

.

El davanter segueix en un estat de forma excepcional. Va fer un altre gol –ja en van 4– que va valer un empat. 

  • DIEGO RIVAS 

    FORRELLAT

    ✩✩✩

    Les seues intervencions al segon temps van evitar més d’un gol als locals. 

  • AITOR NÚÑEZ

    FRENAT

    ✩✩ 

    No va poder prodigar-se en atac com en altres partits. Seua va ser la centrada de l’1-1. 

  • TRILLES

    EXIGIT ✩✩

    Correcte partit el seu però Gato el va superar en la jugada de l’1- 0. Valent en les seues accions. 

  • ENEKO 

    ESFORÇAT ✩✩

     Va aguantar al centre de la defensa, però va patir en alguna pilota aèria. 

  • ANDRIU

    ATABALAT ✩

     El centre del camp de l’Alcoià li va exigir molt. Va acabar sent substituït. 

  • VALIENTE

    ACTIU ✩✩✩

     Va cobrir moltíssim camp i a més es va prodigar en atac. Va estavellar una pilota al pal. 

  • PUMAR

    SUPERAT ✩

     Va patir molt al primer temps amb Barerra i Ongba. Va millorar amb l’entrada de Mousa. 

  • JAVI LÓPEZ

    INTENCIONAT ✩✩

     Va tornar a jugar per a l’equip i va enviar diverses centrades amb molt perill a l’àrea  rival.

  • NIERGA

    SACRIFICAT ✩✩

     No va donar mai una pilota per perduda. Llàstima que no encertés en l’última rematada. 

  • MOUSTAPHA

    INCANSABLE ✩✩✩

     Un altre molt bon partit del jugador. Va veure la cinquena targeta i serà baixa amb el Cornellà.

  • MOUSA

    FERM

    : Va reforçar la banda. MOLINA

    DESAFORTUNAT

    : Va fallar un gol cantat. BOJAN

    ACTIU

    : Es va notar en atac.

  • Aquesta vegada, amb la senyera. Al tercer intent, després de la prohibició federativa davant de l’At. Saguntí al Camp d’Esports i davant de l’Ontinyent a El Clariano, el Lleida va poder a la fi disputar un partit amb la samarreta de la senyera, al no posar-hi l’àrbitre del partit cap impediment.

    Moustapha intenta frenar l’avenç d’un jugador de l’Alcoià, amb Valiente a terra, en una acció del partit d’ahir.

    Moustapha intenta frenar l’avenç d’un jugador de l’Alcoià, amb Valiente a terra, en una acció del partit d’ahir.CARLES MIRANDA

    Moustapha intenta frenar l’avenç d’un jugador de l’Alcoià, amb Valiente a terra, en una acció del partit d’ahir.

    Moustapha intenta frenar l’avenç d’un jugador de l’Alcoià, amb Valiente a terra, en una acció del partit d’ahir.CARLES MIRANDA

    tracking