SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Valverde reviu Iniesta

El manxec, que havia perdut protagonisme amb Luis Enrique, ha estat titular en 9 dels 12 partits del Barça || L’equip prepara la tornada a la Champions

Andrés Iniesta, durant un entrenament amb l’equip.

Andrés Iniesta, durant un entrenament amb l’equip.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrés Iniesta ha recuperat de la mà d’Ernesto Valverde el protagonisme que havia perdut amb Luis Enrique. El manxec torna a ser un dels puntals de l’equip, com ho demostra que hagi estat titular en nou dels dotze partits que ha disputat l’equip. Aquesta confiança pot haver sigut un dels motius que van desembussar la renovació del centrecampista.

La temporada passada, marcada per lesions que van afectar la seua continuïtat, Iniesta només va jugar 25 dels 59 partits oficials de l’equip, sent titular tan sols en quinze. Lesions al marge, Luis Enrique no li va donar continuïtat, com demostra que mai va ser titular més de dos partits seguits. Aquesta pèrdua de protagonisme va ser una de les causes que el van portar a dubtar de la seua continuïtat al Barcelona. Encara que Valverde li ha tornat el protagonisme perdut, el mima i Iniesta és un dels jugadors habitualment substituïts en els últims minuts.

D’altra banda, el Barcelona va tornar ahir als entrenaments després d’haver tingut jornada de descans diumenge. L’equip s’enfrontarà demà al Camp Nou a l’Olympiakos (20.45), en partit de la tercera ronda de la Lliga de Campions. Un triomf davant de l’equip grec suposaria un pas de gegant cap a la classificació de l’equip, que ha guanyat els dos primers partits de la fase de grups.

Amb aquest matx s’inicia una fase intensa de la temporada, ja que dissabte rebrà el Màlaga i la setmana que ve tornarà a ser de dos partits, amb l’estrena blaugrana a la Copa del Rei, a Múrcia.

D’altra banda, el Barcelona va inaugurar ahir l’Espai Barça Fundació, ubicat a la Sala París del Camp Nou i que serà d’accés gratuït per als socis, que tindran a la seua disposició les tecnologies més avançades.

El Madrid es juga el liderat d ela Champions avui davant el Tottenham

El Reial Madrid intentarà avui fer un pas de gegant cap als vuitens de final de la Lliga de Campions aconseguint al Santiago Bernabéu (20.45 hores/TV3/Antena 3), la tercera victòria en la fase de grups davant del Tottenham anglès de Mauricio Pochettino, el seu rival directe que arriba amb l’amenaça de l’actual estat de forma de la seua estrella, Harry Kane.

Empatats a sis punts en el Grup H després d’imposar-se tots dos a l’Apoel i al Borussia Dortmund, la cita es presenta clau per dilucidar el primer lloc, per al qual ambdós s’han perfilat com a favorits després de les seues victòries.

El porter costa-riqueny Keylor Navas està en condicions per tornar a jugar amb el Reial Madrid, com va confirmar el tècnic Zinedine Zidane, que va ser més cautelós amb el gal·lès Gareth Bale, sense voler posar una data a la seua tornada, ni confirmar si estarà en el partit de tornada a Londres contra el Tottenham.

Per la seua part, el Sevilla visita avui l’Spartak de Moscou (20.45/ beIN Sports) amb el repte d’oferir la millor cara a la capital russa, després dels dubtes sorgits per la segona derrota de la temporada dissabte a Bilbao (1-0), i de consolidar-se en el liderat del grup E de la Lliga de Campions.

tracking