SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Arriba el nou marcador per al Camp d'Esports

El Lleida inicia avui les obres per col·locar un electrònic que podria estrenar-se diumenge || Les tasques d’adequació costen 102.000 € i les assumeix el club

El nou marcador provisional estarà ubicat davant de l'actual, que fa anys que no funciona.

Arriba el nou marcador per al Camp d'EsportsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida té previst iniciar avui les obres perquè el Camp d’Esports torni a tenir un marcador, atès que l’actual fa diversos anys que no funciona. Està previst que es prolonguin durant deu setmanes, per la qual cosa en principi han d’estar finalitzades el pròxim mes de gener. Mentre durin aquestes tasques, es col·locarà un marcador provisional que podria estrenar-se aquest mateix diumenge davant del Cornellà o, a tot estirar, dijous vinent en el partit de la Copa del Rei davant de la Reial Societat. L’electrònic provisional estarà ubicat davant de l’actual.

Albert Esteve, president del club, explicava que “les obres es duran a terme en tres fases i el cost és de 102.000 euros, que assumeix el club, encara que estem negociant amb un pàrtner perquè sufragui un 30 o un 35% d’aquesta quantitat”.

Les obres inclouen col·locar fibra òptica i canviar tot el sistema de megafonia i duraran fins al gener

El club, aprofitant les obres, canviarà tot el sistema de megafonia i software. Es tirarà fibra òptica per alimentar els tres marcadors amb què comptarà l’estadi i que seran quatre “en tres o quatre anys”, va avançar Esteve.

A banda del marcador principal, es col·locarà un segon a la zona de Tribuna, just davant de la Llotja, de tipus horitzontal, com al Camp Nou, i en la tercera fase també se’n col·locarà un altre d’idèntic a la grada de Lateral. El club també traslladarà l’actual cabina de l’speaker a l’UCO, des d’on es faran anar els marcadors, que també podran emetre imatges. L’UCO, que hauria de tornar a funcionar en el cas que el Lleida arribi al futbol professional, té prou espai per acollir la nova infraestructura.

D’altra banda, el club té previst fer aquest dissabte la inauguració oficial de la porta número 7 dedicada a Antoni Palau. Serà un acte amb presència de la família del recordat i estimat futbolista, així com diversos companys de la seua dilatada etapa al Lleida.

Durant l’esmentat acte, es col·locarà una escultura dedicada al de Torrefarrera, que va morir fa uns mesos. També s’entregarà el plafó amb les dedicatòries de l’afició.

tracking