El Sevilla surt golejat de Moscou en una pèssima última mitja hora

L’Spartak va aprofitar la fragilitat defensiva

Quincy Promes celebra un dels gols de l’Spartak de Moscou.

Quincy Promes celebra un dels gols de l’Spartak de Moscou.EFE

L’Spartak Moscou va aixafar ahir el Sevilla (5-1) en un trepidant partit en el qual, per increïble que pugui semblar veient el resultat final, l’equip andalús va dominar i va disposar de bones ocasions de gol, però va perdre el nord en una última mitja hora lamentable. Amb aquesta derrota, el Sevilla queda ara tercer en el seu grup.

La falta de pegada i la dèbil defensa van acabar costant molt car al Sevilla, ja que els centrals no en van encertar ni una davant d’un Promes celestial, ja que el davanter holandès de l’Spartak va marcar dos gols i en va regalar dos més.

L’argentí Eduardo Berizzo va apostar per la possessió per contrarestar la velocitat del contraatac rus, però la davantera de l’Spartak amb una gran actuació i el porter Selikhov amb una nit memorable van trencar tots els pronòstics.

El Sevilla va poder comptar finalment amb el danès Kjaer i l’argentí Banega, dubte fins a l’últim moment, i va tornar a donar una oportunitat a Sarabia, que ni tan sols va ser al partit a Bilbao, però ahir va estar desaparegut en combat.

Mentrestant, l’italià Massimo Carrera va apostar per un equip molt més ofensiu que fa dos setmanes contra el Liverpool (1-1), sobretot gràcies a la tornada de l’holandès Quincy Promes, un home clau en el joc d’atac dels moscovites.

Al descans es va arribar amb 2-0 a favor de l’Spartak i encara que el Sevilla va marcar en el minut 58 va acabar esclafat pels russos, encaixant una àmplia i dolorosa derrota.