Keylor salva el Madrid

Les seues parades van evitar la derrota de l’actual campió continental, que va patir davant del Tottenham || Els de Zidane només van poder marcar de penal

Jonathan Viera supera de penal Keylor Navas en el que era l’1-2 per a l’equip canari.

Tres parades salvadores de Keylor Navas van evitar la derrota d’un Reial Madrid sense punteria davant del Tottenham al Santiago Bernabéu (1-1), a la quarta entrepussada en sis partits com a local aquesta temporada de l’equip de Zinedine Zidane, que només va ser capaç de marcar de penal.

El Reial Madrid s’ha convertit al Santiago Bernabéu en un equip tan dominador com impredictible i poc solvent. Després de les punxades de lliga davant de Betis, València i Llevant, arribava la primera “final de grup”, com la va batejar Zidane a la Lliga de Campions, davant d’un Tottenham parapetat en defensa de cinc que va fer patir els blancs.

No li va tremolar el pols a Zidane per a apostar per Achraf al lateral dret, orfe sense Carvajal, quan tots esperaven Nacho. Els 18 anys del jugador li donen una barra que el va portar a ser protagonista de l’inici. Encarant sempre, traient centrades. La primera la va estavellar a la fusta Cristiano Ronaldo de cap i el rebuig el creuava en excés Benzema amb tot per marcar.

Kane va avisar amb un cop de cap picat en córner davant del qual es va lluir Keylor Navas. Cada córner era rematat per un Tottenham amb més centímetres. Fernando Llorente esperava la seua i, mentrestant, demanava penal en una clara acció per marcar. Casemiro va fer caure el davanter. Les temptatives van acabar en cop i als 28 minuts l’enèsima pujada d’Aurier amb centrada la va buscar Kane sense èxit i en la marca va ser Varane qui va impulsar sense voler la pilota dins de la seua pròpia porteria.

Cristiano va empatar de penal abans del descans, però a la segona part va ser el Tottenham qui va estar més a prop de la victòria.