SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Ogungbemi s'estrena en el quintet ideal de la LEB Or

Va ser elegit amb 21 punts de valoració com el millor base de la jornada

Ogungbemi ja és un dels principals referents de l'Actel.

Ogungbemi s'estrena en el quintet ideal de la LEB OrItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jarred Ogungbemi-Jackson només ha tardat quatre jornades a ser inclòs per primera vegada en el quintet ideal de la jornada de la LEB Or. El base canadenc, que va arribar a l’Actel Força Lleida aquest estiu després de ser elegit com a millor base de la Lliga portuguesa, va aconseguir la seua primera distinció arran del bon partit que va completar davant del Breogán, en el qual va anotar 17 punts (amb 3 de 3 en triples), va repartir 5 assistències, va recuperar dos pilotes i va forçar quatre faltes, per a una valoració total de 21 punts, un més dels que va aconseguir en la jornada anterior a la pista de l’Osca.

I és que Ogungbemi s’ha convertit en el referent de l’equip al costat del serbi Brano Djukanovic. En els quatre encontres disputats fins ara, el canadenc amb passaport jamaicà –ocupa la plaça de Cotonou– ha aconseguit dobles dígits en anotació en cada un, i en els dos últims signa una mitjana de 5 assistències.

El capità de l’Actel assolirà aquesta xifra de partits divendres vinent davant del Clavijo

El quintet ideal de la quarta jornada també va incloure un jugador amb passat en el Força Lleida, el pivot Fran Guerra, ara al Melilla, que va aconseguir 34 punts de valoració, una marca que va superar Jordi Trias (Manresa), que va arribar fins als 37 per ser l’MVP.

Van completar el quintet ideal l’escorta blaugrana Aleix Font (21 punts) i l’aler del Prat Caleb Agada (29).

D’altra banda, Juampi Sutina, capità de l’equip i que afronta la seua sisena campanya consecutiva al club, assolirà divendres vinent a la pista del Clavijo riojà la xifra de 150 partits amb la samarreta de l’Actel Força Lleida.

En el rànquing històric, l’argentí ocupa el primer lloc amb molta diferència, ja que els tres que el persegueixen més de prop van deixar l’entitat l’estiu passat. Es tracta de José Simeón i Alfons Alzamora, que s’han quedat en 116 partits oficials, i Gerard Sevillano, que en suma 96.

En la cinquena posició apareix el lleidatà Marc Rubín de Celis, amb 90. Sutina, a més, és el màxim anotador de la història de l’entitat amb un total de 883 punts, ocupa el tercer lloc en rebots (279), és el quart en assistències (116) i el segon en recuperacions (79).

tracking