HANDBOL SUPERCOPA DE CATALUNYA FEMENINA

El Granollers, molt superior

Supera l’Associació en una final disputada a Agramunt i que ja va quedar decidida a la primera part || Irina Pop, màxima anotadora amb 14 gols

Les jugadores dels dos equips van posar juntes a l’acabament de la final disputada a Agramunt.ALBERT SUBARROCA

El Granollers va ser massa rival per a l’Associació Lleidatana d’Handbol i es va proclamar campió de la Supercopa de Catalunya d’handbol femení, en la final que es va disputar ahir a Agramunt, amb un marcador de 40-25.

L’Associació, de Divisió d’Honor Plata, només va aguantar els primers sis minuts al Granollers, que juga a la màxima categoria estatal. Les lleidatanes van frenar les barcelonines fins al 5-5, però el Granollers va posar llavors una marxa més i va encadenar un parcial de 8-0. Encara van poder atansar-se a sis gols, però en el descans el resultat ja era de 18-11.

La diferència en el marcador i alguns errors no habituals que van cometre van anar minant la moral de l’equip de Vujasinovic, que a la segona part ja no va competir com li hauria agradat. Kaba Gassama va ser elegida millor jugadora i Andrea Delatorre, millor portera. Irina Pop va ser la màxima golejadora amb 14 gols.