SEGRE

AUTOMOBILISME GRAN PREMI DELS ESTATS UNITS

Alonso renova amb McLaren, on el pilot assegura sentir-se “a casa”

Fernando Alonso, en una imatge d’arxiu, seguirà amb McLaren.

Fernando Alonso, en una imatge d’arxiu, seguirà amb McLaren.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fernando Alonso, campió del Món de Fórmula 1 el 2005 i el 2006 amb Renault, va anunciar ahir, a través d’un vídeo de l’escuderia, la seua continuïtat una temporada més com a pilot de McLaren.

Alonso, de 36 anys i amb 32 victòries en F1 (la sisena millor marca històrica), disputarà així la seua dissetena temporada a la categoria reina de l’automobilisme, en què espera tenir un cotxe competitiu després de l’acord de Renault per motoritzar l’escuderia anglesa, deixant enrere els últims tres anys amb Honda per oblidar.

“És fantàstic poder prolongar la meua relació amb McLaren. El meu cor sempre m’ha dit que em quedi i aquí em sento a casa. És un equip meravellós, ple de gent increïble, amb una calor humana i una cordialitat que jo mai he viscut en cap altre lloc a la Fórmula 1. No parlem gaire dels detalls dels contractes, però no és només un any sinó un contracte a llarg termini, on anirem veient com van les coses”, va afirmar Alonso.

Va debutar a la F1 el 2001 amb Minardi i, després d’un any com a provador, va agafar el volant d’un Renault el 2003, temporada en què va aconseguir el seu primer triomf (Hongria), abans de conquerir el 2005 un títol que va renovar l’any següent.

tracking