SEGRE

DEPORTES

Nou repte per a l'Actel Lleida

Visita avui el Clavijo, conscient que afronta un altre partit complicat amb les baixes de Karena i Derksen || Comenge diu que l’equip està mentalitzat a “continuar patint i competir”

La plantilla lleidatana, que presenta quatre cares noves, es va fer dimarts passat la foto oficial de la temporada.

La plantilla lleidatana, que presenta quatre cares noves, es va fer dimarts passat la foto oficial de la temporada.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Actel Lleida visita avui (20.45) el Clavijo en un altre test de sofriment en aquesta arrancada de temporada, ja que Comenge continua sense poder comptar amb Karena i la plantilla s’ha mentalitzat que no està competint en igualtat de condicions. Les molèsties del neozelandès i la baixa de Derksen no han estat cobertes amb la incorporació d’un fitxatge temporal, la qual cosa ha provocat que els disponibles hagin de multiplicar-se.

“Aquesta circumstància ens ha fet ser conscients que hem d’anar dia a dia, que hem d’estar preparats per patir i gestionar els mals moments, tenir duresa mental i sobreposar-nos a les dificultats, tant en els partits com en els entrenaments”, va assenyalar el tècnic, que va recordar que “fa un mes que estem així i el nivell és bo, amb matisos. Hem de donar un plus en alguns aspectes, com en el rebot, i hem parlat aquesta setmana sobre el tema”.

“Malgrat que només s’ha sumat una victòria, la plantilla sap que encara queda molta temporada”

En aquest sentit, Comenge està satisfet del rendiment en aquest inici del curs, malgrat les tres derrotes i una única victòria, a la pista de l’Osca. “Hem estat capaços de competir en tots els partits, contra rivals que poden estar en la lluita per l’ascens”, va assenyalar. Respecte al partit d’avui a Logronyo, l’entrenador de l’Actel Lleida va dir que els beneficia prendre’n el control i no entrar en una dinàmica d’intercanvi de cistelles, ja que el Clavijo és un equip amb talent a la zona exterior. A més, Comenge va destacar la capacitat tàctica del rival, amb jugadors que poden actuar en diverses posicions. “De tots els equips als quals ens hem enfrontat fins ara, és el més atípic. El seu entrenador utilitza moltes variants tàctiques i haurem de ser capaços d’adaptar-nos a les circumstàncies”, va manifestar el tècnic lleidatà.

Malgrat que existeix la possibilitat que l’Actel Lleida se situï amb un balanç d’1-4 després de la cinquena jornada, Comenge no creu que la plantilla tingui ansietat per veure’s a la zona baixa de la classificació. “Des del cos tècnic treballem en la gestió d’aquestes situacions, especialment amb els jugadors més joves. A d’altres com Mbaye o Feliu no cal dir-los res perquè ja saben de les característiques d’aquesta competició. No crec que existeixi ansietat perquè tots som conscients que no estem en el nostre millor moment, que encara està per arribar i que queda molt de recorregut”, va afegir el tècnic lleidatà.

tracking