SEGRE

DEPORTES

Derrota d’un Cadí minvat

Acusa les baixes i els problemes físics de diverses jugadores en el primer derbi català de la temporada davant del Sant Adrià || La diferència en el rebot, 27 locals per 43 de les rivals, una altra clau

Macarena Rosset entra a cistella després de superar Cristina Hurtado.

Macarena Rosset entra a cistella després de superar Cristina Hurtado.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu va caure derrotat davant de l’ascendit Sant Adrià per 62-69, en el primer derbi català de la temporada en el qual les de l’Alt Urgell van acusar les baixes i els problemes físics que arrossegaven diverses jugadores. A banda d’estar molt minvat físicament, l’equip de Bernat Canut va estar per sota del rival en la faceta rebotejadora (27 rebots per a les locals per 43 de les visitants), la qual cosa també explica el resultat final, malgrat que les urgellenques mai van perdre la cara al partit.

En un derbi català inèdit fins ara, que va ser retransmès en directe per Esport3, el Cadí va encaixar la tercera derrota en cinc jornades, mentre que el Sant Adrià va sumar la tercera victòria i van intercanviar la seua situació a la taula ja que els dos equips arribaven al duel empatats en el balanç de triomfs i derrotes (2-2).

A part de les dos baixes de llarga durada (Georgina Bahí i Ariadna Pujol), el Cadí tenia tres jugadores amb problemes físics: Nogaye Lo, Caitlyn Ramírez i Andrea Vilaró. Aquesta última no va jugar i les altres dos ho van fer molt minvades com va explicar després del partit el tècnic Bernat Canut. “Alguna jugadora ha hagut de jugar infiltrada i Lo ni s’ha pogut entrenar durant la setmana. Això s’ha notat a l’hora d’atacar perquè no hem pogut imprimir el ritme que ens hauria agradat”, va assenyalar Canut.

L’equip lleidatà es va emportar el primer quart per 18-17, però el SantAdrià es va refer d’aquest mal inici i va arribar als últims 10 minuts amb un avantatge de 10 punts (50-58). L’ex del Cadí Belén Arrojo va ser l’MVP del partit amb una gran actuació, ja que va anotar 24 punts i va capturar 11 rebots, la qual cosa li va suposar un 32 de valoració. “El partit s’ha decidit pel tema del rebot. Si elles et capturen 43 rebots no pots competir i tot i així ho hem intentat. Em quedo amb el caràcter i esperit de lluita que mostra el meu equip, malgrat les adversitats”, va explicar Canut. És la segona derrota consecutiva del Cadí, totes dos a casa, després de la soferta en l’anterior jornada davant del Perfumerías.

tracking