SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana afronta avui a Manlleu la primera sortida

Les del Pla d’Urgell viatgen amb la moral al màxim després de debutar a la Lliga amb un triomf || L’Alpicat rep el Rivas (20.00) a Primera

Victòria Porta.

Victòria Porta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CP Vila-sana afronta avui la primera sortida en l’OK Lliga femenina, en la qual debuta aquesta temporada, visitant la pista del Manlleu (20.30), un dels equips més potents de la competició. Les del Pla d’Urgell viatgen amb la moral molt alta després de debutar la setmana passada a la màxima categoria de l’hoquei femení amb una victòria per 3-0 sobre el Reus.

Jordi Capdevila, entrenador de l’equip, explicava ahir que “després d’aquesta primera victòria ha estat una setmana molt positiva i hem pogut preparar molt bé el partit”. Va afegir que “el Manlleu és un dels favorits per estar a totes les finals, és un equip molt complet amb jugadores que fa temps que militen juntes i que a més aquesta temporada s’ha reforçat molt bé”.

Capdevila té totes les jugadores disponibles, també la internacional portuguesa Marta Vieira, que ha tingut un procés gripal durant la setmana que li ha restat entrenaments.

“Serà important mantenir un bon nivell defensiu, perquè juguen bé en equip i individualment tenen molta qualitat.” En pretemporada, el Manlleu va guanyar el Vila-sana per 6-1 però Capdevila no creu que sigui una referència. “Ha passat temps i no som el mateix equip.”

D’altra banda, el Lleida.Net Alpicat juga avui el seu primer partit de Lliga a casa, en què rep el Rivas Las Lagunas (20.00), en partit de Primera Divisió. Els jugadors que entrena Xavi Roy van perdre en la primera jornada 5-2 a la pista del Maçanet i el Rivas va caure 4-5 davant del Vilafranca.

tracking