SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

A mig gas

El Barça venç el cuer Màlaga amb un gol a cada meitat i es manté ferm com a líder || Deulofeu va obrir el marcador amb un gol il·legal i Iniesta va certificar una nova victòria

El blaugrana Sergio Busquets es llança a la gespa per prendre la pilota a l’argentí Emanuel Cecchini.

El blaugrana Sergio Busquets es llança a la gespa per prendre la pilota a l’argentí Emanuel Cecchini.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça va jugar ahir a mig gas i tot i així en va tenir prou per desfer-se per 2-0 del Màlaga, consolidant el liderat de la Lliga. El conjunt blaugrana es va aliar amb la sort a la primera acció, després d’una llarga possessió, en la qual Digne va arribar a centrar en dos ocasions en una aproximació per la banda esquerra. En la segona, la pilota, que va sortir clarament del camp, va acabar als peus de Deuleofeu, que d’esperó la va enviar al fons de les xarxes (1-0). La majoria de jugadors visitants s’havien quedat estàtics al sortir la pilota fora del camp. El Barça va tenir la pilota i la va jugar, davant d’un Màlaga que va sortir agressiu sense oferir espai al seu rival perquè construís futbol ofensiu. El domini va ser blaugrana, però improductiu. No hi havia res que inquietés el debutant Andrés Prieto. El Barça es va sentir incòmode movent la pilota en el camp rival, però tant era per la bona disposició de l’equip de Míchel com per la falta d’oferiments. Deulofeu va tocar i va tocar per la dreta, però sense recorregut cap a l’àrea de Prieto, mentre que tot el que li arribava a Luis Suárez acabava en res. Messi ho va intentar en moltes ocasions amb el seu company, però no va aparèixer la màgia.

En una possessió llarguíssima del Barça, Deulofeu va perdre la pilota i el Màlaga va muntar un perillós contraatac que va acabar amb un xut de Peñaranda a córner. El Màlaga també va tenir l’esfèric controlat i va guanyar metres, fins al punt que el Barcelona ho va provar al contraatac, amb pilotes robades per Rakitic i Busquets. En una, Luis Hernández va parar la jugada a la frontal, propiciant una falta directa en la qual Messi va estavellar la pilota contra la barrera. En una de les aproximacions del Màlaga, Castro va estar a punt de connectar la pilota i el Barça va començar a témer per l’avantatge i va tornar a aplicar-se en el contraatac, com el que va propiciar Messi en el minut 37, quan, després d’emportar-se tres jugadors, ho va intentar amb una passada en profunditat amb Suárez, però la pilota no va arribar a la destinació. Una altra vegada Castro, en el 41, va estar a punt de resoldre amb una rematada en una jugada perillosa, però la falta d’encert va impedir al Màlaga comprometre el seu rival.

Els avisos del Màlaga van tenir continuïtat en el segon acte. Als de Míchel els va costar menys atansar-se a l’àrea de Ter Stegen, apareixent d’alguna forma el fantasma d’altres temporades. Amb tantes facilitats, Rosales ho va provar des de lluny i el porter local va aturar la pilota sense problemes en el 51. Ja en el 55, Messi ho va intentar i Prieto va posar una mà salvadora. Per les bandes el Barça no va acabar de construir i es va bolcar en Messi, que va fer un pas endavant acostant-se als centrals. En una pilota que li va arribar als peus, va habilitar l’entrada d’Iniesta per l’esquerra i aquest, amb un potent cop amb l’esquerra, va marcar el segon dels blaugrana (2-0). L’equip malagueny va tenir la seua opció al 67, quan Keko va rebre la pilota al centre de l’àrea i el potent xut es va estavellar a la cara de Digne. Luis Hernández va tenir el gol en una rematada de cap, però la pilota va sortir fora.

El Barça, amb el 2-0, tenia el partit controlat i va desaprofitar ocasions d’augmentar l’avantatge, com en una aproximació de Sergi Roberto, el xut final del qual va acabar desviat, així com un xut fort de Paulinho.

El blaugrana Sergio Busquets es llança a la gespa per prendre la pilota a l’argentí Emanuel Cecchini.

El blaugrana Sergio Busquets es llança a la gespa per prendre la pilota a l’argentí Emanuel Cecchini.EFE

El blaugrana Sergio Busquets es llança a la gespa per prendre la pilota a l’argentí Emanuel Cecchini.

El blaugrana Sergio Busquets es llança a la gespa per prendre la pilota a l’argentí Emanuel Cecchini.EFE

tracking