SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Davant l’Igualada sense Darío

L’argentí va patir una lesió muscular en l’entrenament de divendres i és baixa segura || L’ICG buscarà avui la segona victòria després de perdre a Lloret

Darío Giménez es perdrà el partit per una lesió muscular.

Darío Giménez es perdrà el partit per una lesió muscular.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida buscarà aquest migdia (12.00) a l’Onze de Setembre la segona victòria de la temporada, que li permeti rescabalar-se de la derrota encaixada fa una setmana a Lloret (6-5). El seu rival serà el sempre complicat Igualada, exequip d’Albert Folguera que arribarà al coliseu lleidatà amb un sol punt. L’empresa no serà gens fàcil, i més després de confirmar-se la baixa de Darío Giménez. L’argentí va patir una lesió muscular durant la sessió preparatòria de divendres i és baixa segura, encara que fins demà, quan se sotmeti a una ecografia, no se sabrà l’abast real de la lesió.

Per al tècnic llistat, la clau serà mantenir la porteria a zero. “Si no ens marquen gols tenim molt guanyat, perquè és un equip molt defensiu al qual li costa marcar, però al seu torn en rep molt pocs. És molt difícil marcar-li, així que haurem de ser molt constants i tenir paciència”, va afirmar Folguera, que va lamentar la baixa de Darío Giménez, si bé no la va posar d’excusa. “És una baixa importantíssima per a nosaltres, esclar, però aquesta temporada tenim una plantilla molt àmplia i tenim prou gent per suplir-la”, va afirmar. En la jornada d’ahir, Barça, Liceo i un sorprenent Girona van guanyar els seus partits i es mantenen invictes a la categoria.

D’altra banda, abans del duel davant de l’Igualada, el Lleida Llista presentarà la primera penya oficial de la història del club, que portarà el nom del seu exjugador, extècnic i actualment president d’honor, Manolo Solís, que assistirà a l’acte.

tracking