EL MILLOREL PITJOR

Punt agredolç

Els de les Garrigues van ser superiors al rival però dos gols encaixats al final de la primera part els van condemnar || Pijuan va obrir el marcador i Joel va empatar, però va faltar més encert

El Borges va ser millor però no va saber traslladar la superioritat del seu joc al marcador.ÁREA 11

Sumar fora de casa sempre és positiu, però la sensació que va deixar el 2-2 final és que el Borges Blanques hauria pogut i hauria hagut de sumar una mica més que un punt. Els homes de Jordi Roca van desenvolupar un bon partit però es van veure castigats per 10 minuts bojos al final del primer temps en els quals els locals van capgirar el marcador. En el primer temps la pilota va ser per als lleidatans. Roca, amb els dos davanters centre lesionats, va oferir un plantejament diferent amb Arnau a dalt. Al mig, amb molta envergadura, reciclava les pilotes altes per baixar-les i distribuir joc. Els centrals no podien frenar-lo, i al mig camp el domini era clar dels lleidatans. Així, una jugada per banda, ben orquestrada, va acabar en Pijoan que, tal com venia a mitja altura, la va ficar al costat esquerre de la porteria per anotar el 0-1. Després del gol, el Borges va continuar apretant a dalt i només la mala presa de decisions davant de l’arc defensat per Carlos el va privar d’augmentar la renda. Els locals només van posar en perill el seu rival en un fluix xut de Moreno que a punt va estar d’entrar després d’un mal rebuig del porter Roger. Amb tot, el partit es va tornar boig als 10 últims minuts del primer temps, i la Unificació Bellvitge ho va aprofitar per sacsejar el marcador. Tots dos gols van arribar després de respectives pèrdues al mig del camp. La primera va derivar en una contra que Álvaro, molt perillós durant els 90 minuts, va culminar amb encert (1-1). I Ezequiel, caçant una pilota posada des de l’extrem dret, va anotar el 2-1 just abans del descans. Al sortir a la segona part, la Unificació Bellvitge va tenir a les mans la sentència amb l’ocasió del 3-1, però el cuir va marxar lleugerament desviat. A partir d’allà, els de les Garrigues van tornar a prendre les regnes del joc i, en una altra jugada combinativa i ben executada, Guitart va aprofitar la picardia de Torné al deixar-la passar per batre la porteria rival (2-2). Faltava més de mitja hora, el Borges era superior i va tenir ocasions, però no les va aprofitar. Edu Vives va enviar una xut a la creu des de mig camp. Hi va haver més arribades però menys clares i, veient-se superiors, no van saber reflectir-ho al marcador. Al final, un punt amb sabor agredolç, però un punt.

“Ens en anem pensant que podíem guanyar” L’entrenador del Borges, Joan Roca, es va mostrar contrariat després del partit i va manifestar que “malgrat l’empat final, ens en anem pensant que hauríem pogut guanyar si haguéssim estat més encertats. No hem jugat com hem estat fent-ho últimament, no hem estat fins i hem perdut el control del partit en massa fases i això ens ha passat factura. Hem començat prou bé el partit i fruit d’això ens hem avançat en el marcador. A partir del gol hem estat bé però després hem tingut algunes davallades que han permès al nostre rival avançar-se abans del descans”. Finalment, Roca va destacar que “l’equip ascendeix a la cinquena plaça”.