SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La Cursa Entre Vinyes batrà el rècord d'inscrits

Ja supera els 250 participants de l’edició passada al Vilosell || Manté els circuits de 8 i 16 quilòmetres i el caràcter solidari

La Cursa Entre Vinyes batrà el rècord d'inscrits

La Cursa Entre Vinyes batrà el rècord d'inscrits

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa Entre Vinyes-Tomàs Cusiné, que se celebrarà aquest diumenge al Vilosell, batrà el rècord de participació de l’última edició, que va congregar 250 atletes, en una quarta edició que mantindrà els dos circuits i el caràcter solidari amb la Fundació Catalana de Lupus. En aquest sentit, l’organització, que va a càrrec de GoGoGo Runners Club amb el Celler Tomàs Cusiné i l’ajuntament de la localitat, destinarà un euro de cada inscripció a aquesta fundació, al marge de les aportacions voluntàries.

Pel que fa al recorregut, la prova, que s’inclou al Circuit del Vi amb dos curses més, la Cara Nord (Vimbodí i Poblet) i la Nocturna del Castell del Remei, repeteix els recorreguts de vuit i setze quilòmetres. El primer, més popular i amb 250 metres de desnivell, podrà fer-se tant caminant com corrent, i transcorrerà gairebé íntegrament entre vinyes i amb l’atractiu de passar per la Ruta de les Cabanes de Volta. El trajecte més llarg, de setze quilòmetres i 600 metres de desnivell, arribarà fins a la punta del Curull, el cim més elevat de les Garrigues (1.201 metres), i s’unirà al circuit curt al tram final.

La sortida està prevista a les 10.00 hores del matí des de la plaça de Sant Sebastià del Vilosell i hi haurà premis per als tres primers de la general, tant masculina com femenina.

tracking