SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

La festa a Màrquez, el 18-N

El Fan Club ja ha fixat la data de l’homenatge, si el lleidatà conquereix el sisè ceptre mundial || L’entitat va esgotar fa més de dos mesos les mil entrades per assistir al Gran Premi de València

La festa a Màrquez, el 18-N

La festa a Màrquez, el 18-NREPSOL HONDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Fan Club de Marc Màrquez ja té fixada la data per homenatjar el pilot si, com és previsible, conquereix el títol mundial de MotoGP en alguna de les dos proves que queden. Serà el 18 de novembre, el dissabte posterior al gran premi que posarà el punt final al campionat al circuit de Xest. Però el lleidatà podria entonar la victòria abans de la cita valenciana, ja que aquest diumenge, a Sepang, ja tindrà el primer match ball, després de la victòria a Phillip Island. Gràcies a això i al fet que el seu màxim rival pel títol, l’italià Andrea Dovizioso, va acabar en la tretzena posició, el de Cervera ha sortit d’Austràlia amb un matalàs de 33 punts d’avantatge, per la qual cosa a Malàisia ja es pot coronar-se campió del món per sisena vegada en la seua carrera, la quarta en la categoria reina.

Per aconseguir-ho, necessita guanyar o ser segon a Sepang, si Dovizioso fos el guanyador, o no perdre més de set punts respecte a l’italià (vegeu el desglossament). L’únic inconvenient és que el traçat malai s’adapta millor a les característiques de les Ducati. En les diverses participacions a Sepang, Marc ha aconseguit tres podis (amb una victòria a MotoGP i una altra a 125), mentre que Dovizioso n’acumula cinc, encara que només ha aconseguit un triomf en la categoria reina, precisament a la carrera de l’any passat, en la qual Màrquez va acabar onzè al patir una caiguda.

Necessita guanyar o ser segon si Dovi guanya, o no perdre més de set punts respecte a l’italià

El president del Fan Club, el seu oncle Ramon Màrquez, es va mostrar ahir optimista que el títol es tanqui aquest diumenge, encara que reconeix que no serà gens fàcil a causa de la meteorologia. “Ho pot aconseguir, però serà complicat, perquè a Malàisia el temps és molt canviant i això pot influir molt. Ho té molt bé, perquè n’hi ha prou a quedar just darrere de Dovizioso, però serà una guerra”, va apuntar. Ramon, que va anunciar que Marc tindrà una sorpresa si aconsegueix el títol a Sepang, està convençut que el seu nebot afrontarà la cursa pensant en el campionat, una cosa que no va fer a Phillip Island. “Ha de fer la seua carrera, però també pensant en el campionat, una cosa que fins ara no ha fet, com ja va quedar demostrat diumenge, amb una carrera espectacular per a l’aficionat. No obstant, crec que ara ho té clar”, va asseverar.

Pel que fa a l’homenatge del pròxim 18 de novembre, que només es faria en cas de ser campió, el president del Fan Club va reconèixer que la planificació serà molt semblant a la d’altres anys, amb la tradicional rua pels principals carrers de Cervera i un final de festa en el qual participarà tot l’equip de Repsol Honda.

De cara al Gran Premi del País Valencià, que tancarà el campionat el pròxim dia 12 de novembre, el Fan Club ja fa dos mesos que va esgotar el miler d’entrades que tenia disponibles, situades a la Tribuna Blava inferior del circuit Ricardo Tormo.

tracking