SEGRE

GOLF PROFESSIONALS

Pigem obté la targeta del Circuit Europeu

Després d’una gran temporada i quedar entre els deu primers de l’Access List

Pigem obté la targeta del Circuit Europeu

Pigem obté la targeta del Circuit Europeu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El golfista Carlos Pigem, de 27 anys, ha tornat a fer història a l’esport lleidatà al ser el primer a aconseguir la targeta que li dóna dret a jugar la pròxima temporada l’European Tour, el circuit més important, i el nord-americà (PGA Tour) del golf professional internacional. Pigem, que el 2016 es va convertir en el primer lleidatà a guanyar un torneig internacional professional a l’Asian Tour, on jugava fins ara, va rubricar l’èxit aquest cap de setmana durant la disputa de l’Andalusia Valderrama Masters. El lleidatà va firmar en la quarta i última jornada 68 cops (-3) que el van situar al Top 36 del torneig amb (+4) i entre els deu primers (ha sigut sisè) de l’Access List, que és una de les portes d’entrada a l’European Tour on compten tots els guanys que s’han sumat durant l’any a excepció dels Majors, WGC i Rolex Series.

“Estic molt content perquè vaig començar l’any molt fort, però després hi va haver alts i baixos. Tothom em deia que ja el tenia fet per l’Access List, però havia fallat els tres últims talls, no estava amb gaire confiança i els comentaris tampoc hi ajuden. M’he tret un pes de sobre”, va dir el lleidatà a SEGRE abans de celebrar-ho a Barcelona “amb un sopar amb tots els amics”. Comptar amb els drets de joc del circuit per a la pròxima temporada li permetrà poder seleccionar l’agenda de tornejos.

El circuit europeu, on ja juga sovint, i el nord-americà són com la Champions del golf

Guanya un torneig ‘ex aequo’ amb una companya d’equip i venç també la seua universitat

“L’any que ve, jugaré trenta-set tornejos i m’hauré d’organitzar molt bé, però em dóna tranquil·litat, perquè serà la primera vegada que podré preparar un calendari a la meua mida. Aquest ha sigut el meu cinquè any a l’Àsia i, encara que la majoria dels tornejos els he jugat a Europa, l’any 2018 em vull centrar més en el calendari europeu”, va assenyalar Pigem, que el primer any a l’Asian Tour, el 2013, va aconseguir mantenir la targeta i, l’any passat, va guanyar el primer torneig, el Yeangder TPC, a Taiwan. “El pròxim objectiu és guanyar un del circuit europeu i el meu gran somni, jugar grans tornejos com el Masters d’Augusta.”

Ares Boira, doble campiona universitària als EUA La golfista lleidatana Ares Boira, que estudia a la Universitat de Missouri St. Louis, va aconseguir la setmana passada el primer títol en la competició universitària nord-americana (NCAA) i ho va fer tant a nivell individual com per equips.

tracking