SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

Planter per a la Copa

Valverde convoca quatre jugadors del filial per al partit d’avui a Múrcia || “La prova és per a tothom, no només per als que juguen menys”, diu el tècnic

Planter per a la Copa

Planter per a la CopaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va convocar els jugadors del filial Ortolà, Aleñà, Cucurella i Arnáiz per al partit d’anada dels setzens de la Copa, en el qual el Barça visita avui (21.30, beIN Sports) el Múrcia, equip de Segona B. El tècnic blaugrana va deixar fora de la llista set futbolistes del primer equip, que tindran lliure fins a l’entrenament de demà: Ter Stegen, Umtiti, Busquets, Iniesta, Paulinho, Messi i Luis Suárez; mentre que la convocatòria la van completar Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Denis Suárez, Mascherano, Deulofeu, Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Vermaelen. “El futbol és una prova per a tothom, permanentment. Cada dia hem de demostrar per què som aquí i, en aquest sentit, hi haurà al camp jugadors que potser han jugat menys, però sens dubte és una prova per a tots nosaltres, també per a l’entrenador”, va assenyalar ahir Valverde sobre les rotacions en el duel d’aquesta nit.

“És dels partits més complicats de la temporada, has de mentalitzar-te bé. De vegades és difícil davant d’un rival que s’encoratja i que segurament disputa el partit de l’any. No estan en un gran moment però és un equip històric que respectem. Som els campions i volem defensar el títol”, va assenyalar Valverde sobre el Múrcia. A més, el tècnic va reconèixer ahir que no el molestaria si les eliminatòries anessin a partit únic. “No tindríem cap problema. El que no m’agradaria és que es jugués al camp del rival teòricament inferior, hauria de ser per sorteig. Els entrenadors tindríem més disgustos, però el torneig guanyaria en emoció”, va dir el tècnic.

tracking