SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Un desplegament de Primera

Els Mossos d’Esquadra quadruplicaran el dispositiu de seguretat al Camp d’Esports davant de la visita dijous de la Reial Societat a la Copa || Les portes de l’estadi s’obriran a les 18.00 hores

Un desplegament de Primera

Un desplegament de Primera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camp d’Esports tindrà aquest dijous un dispositiu de seguretat similar al d’un partit de Primera divisió, amb motiu de la visita de la Reial Societat, en l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei. Els Mossos multiplicaran per quatre el dispositiu habitual, que passarà d’uns vuit agents a una trentena, a pesar que no es considera un partit conflictiu, però sí que s’espera un bon aforament a l’estadi, ja que fins al moment s’han venut més de 8.000 entrades. El Lleida, per la seua part, també quadruplicarà el dispositiu de seguretat privada i auxiliars propi, que passarà d’una desena de persones a una quarantena, segons va confirmar el president del club, Albert Esteve.

D’aquesta manera, el dispositiu que s’ha previst és similar a l’utilitzat en els partits de play-off o el que es va fer servir el 2013 davant del Betis, també a la Copa del Rei. Entre les mesures de seguretat acordades per Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i el club, val a destacar que es recomana que els espectadors vagin amb temps al Camp d’Esports a fi d’evitar aglomeracions d’última hora. Per això, les portes de l’estadi s’obriran a les 18.00 hores, és a dir, una hora i mitja abans de l’inici del partit, i les taquilles, des de les 17.00 per a tots aquells que adquireixin la seua localitat el mateix dia del partit. Els accessos de l’estadi que el club obrirà són les portes 1 (Tribuna), 3 (personal acreditat i empreses), 5 (Gol Nord), 6 (afició visitant i resta dels espectadors, Gol Sud), 7 i 7bis (Lateral) i 12 i 12bis (Grada d’Animació).

Es recomana anar amb temps al Camp d’Esports per evitar aglomeracions d’última hora i no es podrà aparcar al perímetre de l’estadi (av. Navarra i velòdrom) a partir de demà.

Els aficionats de la Reial Societat, els autocars dels quals ja tindran reservat un lloc a l’esplanada davant l’estadi, estaran ubicats a tres pastilles de la sectorització que s’ha fet al Gol Sud, la qual cosa implica unes 250-300 persones (el club donostiarra va demanar 400 entrades) i representa un 30% de la capacitat total d’aquesta zona de grada.

LES CLAUS

  • Més efectius. Els Mossos d’Esquadra han preparat un dispositiu de seguretat propi d’un partit de Primera divisió, amb motiu de la visita de la Reial Societat aquest dijous a la Copa. Els agents quadruplicaran el nombre habitual d’uns vuit efectius a una trentena, encara que no es tracti d’un partit considerat d’alt risc. També el club passarà d’una desena de persones de seguretat a una quarantena, ja que s’espera un ple al Camp d’Esports, a l’haver-se venut fins al moment més de 8.000 entrades. 
  • Obertura de l’estadi. Les portes del Camp d’Esports s’obriran a les 18.00 hores, una hora i mitja abans del partit, i les taquilles per als tardaners estaran funcionant des de les 17.00. 
  • Afició visitant, al Gol Sud. Els aficionats de la Reial Societat, que seran uns 300, estaran al Gol Sud.

Delimitat el perímetre de l’estadi i tall a Fleming

Avui mateix començaran a fer-se les primeres senyalitzacions a la zona del pàrquing del Camp d’Esports, com succeeix abans de qualsevol partit a casa. Les mesures extraordinàries arribaran entre demà i dijous, quan es delimitarà tot el perímetre de l’estadi com l’avinguda de Navarra i la zona del velòdrom, on no podrà aparcar cap vehicle. També es tallarà, demà dimecres, el carril interior al costat de l’estadi de l’avinguda doctor Fleming. Així mateix, tenint en compte que dijous al matí hi ha mercadillo a l’esplanada de la zona de pàrquing del Camp d’Esports, la Paeria s’ha compromès, segons va informar el club, que el recinte quedi net i lliure a primera hora de la tarda. Sense comptar la premsa local, el club ha despatxat un total de quaranta-sis acreditacions per a mitjans catalans i estatals. 

D’altra banda, encara amb el ressò de la remuntada històrica de diumenge, el club ha organitzat un autocar per al partit de diumenge a Saragossa davant l’Ebro (12.00). Els preus del viatge són 10 euros (grada d’animació), 12 (socis) i 15 (no socis). La sortida serà a les 09.00 hores. 

tracking