SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo diu que l'“afició va ser de deu”

El tècnic reclama que “s’ha d’oblidar la Copa i centrar-se en l’Ebro”

El Lleida va obsequiar amb una làmina de Félix Montagut els representants de la Reial Societat.

El Lleida va obsequiar amb una làmina de Félix Montagut els representants de la Reial Societat.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, va felicitar ahir “els jugadors; l’afició, que va ser de deu; el club, per l’esforç que ha fet, i vosaltres, les persones que esteu aquí tot l’any”, per fer que el partit de la Copa davant de la Reial Societat fos una festa. “S’ha demostrat que això és qüestió de tots i que junts podem aconseguir grans coses.” Pel que fa al matx de tornada, el 29 de novembre, i les opcions d’eliminar els donostiarres, va dir que “quan arribi l’afrontarem amb garanties d’anar a totes. Queden 90 minuts i encara tenim coses a dir”. Tenint en compte la proximitat del partit de Lliga al camp de l’Ebro, demà a les 12.00, va dir que “tenir tan poc temps per preparar la visita a l’Ebro és un avantatge. Ja hem deixat avui mateix de parlar de la Copa i ens hem centrat en el rival, un equip difícil, que ens exigirà al màxim i que ha crescut en les últimes jornades”. Per a aquest partit tindrà les baixes de Noel i Javi López, per lesió i d’Andriu, sancionat. Quant al camp del rival, de petites dimensions, va comentar que “aquest equip ja ha demostrat que és camaleònic, perquè ens adaptem al que demanen els diferents escenaris”. Del rival va insistir que “competeixen molt bé, té jugadors ràpids i treballen bé a pilota parada”. Va reconèixer que l’equip es troba en un bon moment a nivell físic i que creu que podrà mantenir aquesta línia durant tota la temporada. “És una cosa que tenim preparada, encara que és veritat que els resultats influeixen en l’estat d’ànim i en la percepció de les coses. Necessitem que els jugadors estiguin a aquest nivell físic i que sigui així tot l’any.”

Sobre el gran aspecte que van presentar les grades del camp va comentar que “cada vegada que l’equip treballa i l’afició s’identifica amb el que veu al camp, els seguidors del Lleida responen. Esperem continuar així perquè amb ells som més forts”. Respecte als elogis que li va dedicar Eusebio va dir que “li agraeixo les seues paraules, però la veritat és que en això, en funció dels resultats, les opinions canvien”.

El club va vendre 9.872 entrades, però només van entrar uns 8.000

Encara que el Lleida va vendre 9.872 entrades per al partit de la Copa del Rei de dijous passat davant de la Reial Societat, el club va detallar ahir que dins de l’estadi hi havia uns 7.800 espectadors. El president, Albert Esteve, va assenyalar que la causa és que hi va haver aficionats que van comprar entrades per revendre-les. “Hi havia molts controls per part de la Lliga, que va revisar tots els aspectes. Un va ser el control de la revenda, a través de personal que estava a l’exterior”, i va afegir que “hi va haver seguidors que van comprar les entrades per especular, sobretot si ens tocava el Barça o el Madrid”. Esteve no tem cap sanció per les pancartes col·locades per Òmnium i l’ANC. “Es va comunicar a la Lliga, ho van veure i ni al seu informe ni a l’acta no van dir res”.

tracking