SEGRE

Futbol

El Lleida arrenca un punt al camp de l'Ebre

Empata 1-1 després que Bojan s’avancés en la primera part i segueix invicte fora de casa

El Lleida arrenca un punt al camp de l'Ebre

El Lleida arrenca un punt al camp de l'EbreCARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ha sumat un punt en la seua visita al camp de l’Ebre (1-1), amb el que es manté invicte fora del Camp d’Esports, on ha aconseguit dos victòries i quatre empats. Després d’aquest resultat, l’equip de Gerard Albadalejo encadena la seua cinquena jornada sense perdre, amb tres victòries i dos empats.

El Lleida s’ha avançat al marcador en la primera part gràcies a un gol de Bojan Radulovic que, en el seu primer partit com a titular a la Lliga, s’ha convertit, amb aquest gol, en el jugador més jove en marcar amb el Lleida Esportiu. Ho ha fet amb 17 anys i 10 mesos, superant l’anterior registre, que el tenia Pere Milla, amb 18 anys y11 mesos.

El Lleida ha tingut ocasions per emportar-se el partit, tot i que Diego Rivas també ha estat sensacional en diverses ocasions de l’equip aragonès, sobretot en el minut 22, responent a un rematada de Cuevas i en el 78, amb una altra gran intervenció.

L’empat de l’Ebre l’ha marcat Salines en el minut0 69. En la segona parte, Jorge Félix ha tingut una gran ocasió per sentenciar el partit amb una acrobàtica rematada en el 47, que ha sortit fregant el pal i, ja en els últims minuts, amb una bona rematada de Pumar, que ha sortit alta.

El Lleida tornarà a jugar Lliga aquest dimecres. Serà en el Camp d’Esports, on rebrà la visita del Villarreal B.

tracking