SEGRE

TENIS TAULA ETTU CUP

El Villart Logístic passa ronda i el DKV ha de guanyar avui

L’equip del CTT Balaguer va guanyar els dos partits i el de Borges, només un

Els tres jugadors del DKV Borges, ahir a Dubrovnik.

Els tres jugadors del DKV Borges, ahir a Dubrovnik.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Villart Logístic CTT Balaguer es va assegurar ahir el pas a la tercera ronda de l’ETTU Cup, al guanyar els dos partits de l’eliminatòria, de manera que el partit d’avui ja és intranscendent. El DKV Borges, per la seua part, va guanyar el primer però va perdre el segon partit, amb la qual cosa es jugarà la classificació en el partit d’avui.

El Villart Logístic, exempt de la primera ronda gràcies al rànquing, debuta a la competició a la segona, que es disputa a la localitat txeca de Moravský Krumlov. En el primer partit de la jornada es va imposar per 3-0 al TTC Sparvagen de Suècia. Svetlana Gaidukova va derrotar per 3-0 Ilka Doval, Natalia Prosvirnina va superar per 3-1 Ellen Holmsten i va tancar el partit Iana Tismina, que va superar també per 3-0 Kristina Zetterstrom.

El Villart Logistic va superar a la República Txeca l’Sparvagen suec i el Team Grage d’Ucraïna per 3-0

En el segon duel va tornar a imposar-se amb claredat, de nou per 3-0, en aquest cas al Team Grage d’Ucraïna. De nou va obrir el camí Svetlana Gaidukova, que va superar per 3-0 a Ianina Kokunina. Amb la mateixa autoritat, 3-0, Iana Timina va derrotar Hanna Khramtsova i va tancar el partit Natalia Prosvirnina, que va superar Anastasia Dimitrenko de nou per un resultat còmode, 3-0, encara que a l’últim set va necessitar imposar-se per 12-10. L’equip jugarà avui davant de l’amfitrió, el Moravský Krumlov, però tenint en compte que passen dos equips, ja està a la tercera ronda. El DKV Borges, al seu torn, juga la segona ronda a la ciutat croata de Dubrovnik després d’haver superat la primera a Bèlgica. També van començar bé, ja que van derrotar per 3-1 el Liberts Marinkolor croat, l’amfitrió. Fan Chung Wei va perdre el primer partit davant de Japel Tomislas, però Marc Duran, Oriol Monzó i el mateix Fan van guanyar els següents partits.

En el segon, els de les Garrigues van perdre per 3-2 davant del Nino Praha txec. Marc Duran va sumar un punt i Fan Chung Wei el segon, però no va ser suficient. Avui es juguen la classificació davant del Royal Alpa Schaerbeek belga.

Els tres jugadors del DKV Borges, ahir a Dubrovnik.

Els tres jugadors del DKV Borges, ahir a Dubrovnik.

tracking