SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE MALÀISIA

'Match ball' de Màrquez

Pot sentenciar avui el Mundial de MotoGP, malgrat patir una caiguda que el va relegar al setè lloc || Dovizioso va acabar tercer i la ‘pole’ va ser de Pedrosa

Marc Màrquez lidera un grup de pilots durant la sessió de qualificació del Gran Premi de Malàisia.

Marc Màrquez lidera un grup de pilots durant la sessió de qualificació del Gran Premi de Malàisia.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dani Pedrosa va aconseguir la tercera pole de la temporada al ser el més ràpid a la sessió de qualificació del GP de Malàisia que es disputa a Sepang, en la qual Marc Màrquez va patir una caiguda que li va condicionar el rendiment. Pedrosa va marcar un millor temps d’1:59.212 en la seua última volta, en la qual Marc es va veure relegat a la setena posició i Andrea Dovizioso va acabar tercer, un resultat que, si es repeteix avui a la cursa, donarà el títol al pilot de Cervera. El moment més espectacular de la sessió es va viure a la quarta volta dels quarts lliures, en la qual Màrquez es va salvar d’una caiguda al recolzar el lliscador de la cama dreta fins al terra per aixecar la moto, quan aquesta ja es trobava a terra. Una volta més tard va aconseguir el segon millor temps de la tanda. Ja a la segona classificació, Màrquez va ser un dels primers a saltar a la pista i rere la seua estela es va endur Miller, però al revolt d’entrada a meta el lleidatà se’n va anar a terra sense conseqüències, la vint-i-cinquena vegada que succeeix en el que va de temporada. Amb Màrquez fora de la pista, Miller va aconseguir el millor temps, però de seguida l’hi van arrabassar Pedrosa i Zarco, al davant de Viñales, amb Andrea sisè. Després d’una nova volta de llançament, en la qual va tornar a tenir un nou ensurt al segon revolt, Màrquez va aconseguir el tercer millor temps, després de Zarco i Viñales, amb 1:59.714, a escassament 78 mil·lèsimes del francès, i va tornar a entrar al box. Mentrestant, entre els seus rivals, Dovi havia caigut a la setena plaça i Rossi anava desè. Una volta més tard, Pedrosa es va posar líder amb 1:59.568, però el van avançar Rossi i, després, Dovizioso (1:59.236). Però Zarco es va posar una altre cop primer i, després, el va superar Pedrosa. Màrquez va anar perdent posicions fins al setè lloc, la pitjor qualificació de la temporada, superat per Lorenzo. Per la seua part, Àlex Màrquez va ser quart a Moto2, una categoria en la qual Morbidelli va firmar la pole i pot ser avui campió.

“El nostre ritme és molt millor que la nostra posició” Marc Màrquez va assegurar que el seu ritme de carrera és millor que la setena posició a la graella i va reconèixer que un petit error en la posada a punt els va impedir ser més amunt. “No estem en el nostre millor moment, però crec que el nostre ritme de carrera és millor que la nostra posició. Hem comès un petit error en la posada al punt i hem perdut lleugerament la direcció a seguir”, va afegir. El pilot de Cervera va assenyalar que, en els últims lliures, es va sentir bé, però que les complicacions van aparèixer durant la sessió. “He hagut de sortir amb la segona moto, però les sensacions no eren perfectes, de manera que he fet una volta que ha estat bona, però no prou.” Sobre les seues opcions per avui, va dir que “no serà fàcil, veurem les condicions i ho donarem tot”.

Marc Màrquez lidera un grup de pilots durant la sessió de qualificació del Gran Premi de Malàisia.

Marc Màrquez lidera un grup de pilots durant la sessió de qualificació del Gran Premi de Malàisia.REPSOL MEDIA

tracking