El Golmés goleja el Castelldans i torna al liderat

Un jugador de l’equip local intenta arribar a porteria malgrat la pressió del rival.EDGAR ALDANA

El Golmés recupera el liderat al golejar el Castelldans per 4-1. Una primera part sense gols ni oportunitats va donar força al Castelldans, que era líder de la classificació la setmana passada, per realitzar la primera diana després del descans. No obstant, un Golmés que va acabar dominant gairebé tota la segona part es va imposar als visitants amb quatre gols, l’últim anotat al minut 80 del partit.

Un encontre que va ser net, sense cap targeta per a l’equip local, va donar al Golmés una merescuda victòria que li va permetre tornar a encapçalar la classificació i va fer que el seu rival, el Castelldans, perdés el liderat.