El Mollerussa sentencia a la primera part

Diversos jugadors del Mollerussa protegeixen la pilota davant la pressió d’un jugador del Castellserà.EDGAR ALDANA

El Mollerussa seguirà una jornada més com a líder del Grup V de Segona Catalana, gràcies a una clara victòria a casa davant del Castellserà, fruit d’una primera part per emmarcar (3-0). Els locals van ser molt superiors al Castellserà al llarg dels primers 45 minuts, en els quals van deixar pràcticament sentenciat el partit gràcies als gols de Dani (11’), que va aprofitar una pilota morta rebutjada pel porter visitant després d’un xut de Clivillé, i del mateix Clivillé, autor de les altres dos dianes (27’ i 43’).

Al finalitzar el descans, el Mollerussa va mantenir la possessió i no va passar dificultats en defensa.