SEGRE

DEPORTES_LUNES

“Hem treballat el punt”

Gerard Albadalejo va destacar el canvi de mentalitat de l’equip, que ha passat de la Copa a un camp complicat com el de l’Ebro || Va elogiar els jugadors i seguir imbatuts en els desplaçaments

240208_1.jpg

240208_1.jpgCARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo, tècnic del Lleida Esportiu, a la sala de premsa del Municipal de La Almozara El Carmen va destacar, sobretot, la importància d’haver aconseguit puntuar en un camp tan complicat com és el de l’Ebro. “Era difícil per les mides del terreny de joc, a més del vent i, sobretot, per la manera de jugar del rival, que és molt exigent, lluita de principi a fi i que, a més, treballa com ningú les jugades d’estratègia. De fet, la gran majoria dels gols que han aconseguit en aquesta Lliga han estat a pilota aturada i el que ens han marcat, també.” Va afegir que “tanmateix, encara que sembli un contrasentit, també els encaixen de la mateixa manera. Així han arribat els dos gols del partit”.

Albadalejo va destacar que “tal com han anat les coses, el resultat cal qualificar-lo com a bo. Primer, perquè ens permet seguir a dalt, continuar imbatuts en camp contrari i, a més, ho hem fet en un lloc en el qual molt pocs equips aconseguiran puntuar”.

El tècnic lleidatà va destacar com a molt positiu el fet que el Lleida hagi sabut canviar el xip en tan pocs dies, “d’un partit de Copa davant de la Reial Societat a un altre de tan diferent com el de l’Ebro i, a més, dins d’un calendari tan exigent com aquest, en el qual jugarem cinc partits en dos setmanes”.

Sobre el debut de Bojan com a titular, va destacar que “és un jugador, com la resta de la plantilla, preparat per jugar, i ho ha demostrat amb un molt bon partit, ajudant en tot els companys i col·laborant de manera decisiva en el gol”. D’altra banda, va qualificar de “dificil i molt exigent” el partit davant del Vila-real B.

“Hem pogut guanyar el partit, però el porter ho ha evitat”Emilio Larraz, tècnic de l’Ebro, no considerava que l’empat fos just i va defensar que l’equip va fer mèrits per endur-se els tres punts contra el Lleida. “Hem tingut la possibilitat de guanyar el partit , però el porter rival ha fet una gran parada i ho ha evitat”, amb relació a la gran ocasió que va tenir Borja Rubiato al minut 83 i que va desmuntar Diego Rivas. Va afegir que “ens està faltant una mica de sort en els moments puntuals”. Segons la seua opinió, “el Lleida ha vingut amb un equip molt defensiu i ens ha costat crear ocasions. Tots els punts són bons, però ens n’anem amb una mala sensació perquè hem pogut sumar els tres punts”.

240208_2.jpg

240208_2.jpgCARLES MIRANDA

240208_3.jpg

240208_3.jpgCARLES MIRANDA

240208_4.jpg

240208_4.jpgCARLES MIRANDA

240208_5.jpg

240208_5.jpgCARLES MIRANDA

240208_6.jpg

240208_6.jpgCARLES MIRANDA

240208_7.jpg

240208_7.jpgCARLES MIRANDA

tracking